Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пред изборното помещение можете да се запознаете с кандидатските листи.

Ако сте гласували за партия или коалиция, можете да отбележите и предпочитанието си за определен кандидат от избраната от вас листа.

Предпочитанието се отбелязва с поставяне на знак Х или V в кръгчето в бюлетината – с трицифрения номер.

-----

С тази публикация Клуб Z се присъединява към медиите, които публикуват безплатно по реда на чл. 199а от Изборния кодекс материалите на Централната избирателна комисия за предстоящите избори, като така разясняват на гражданите техните права и задължения при упражняване правото им на глас.

Коментари

отбили са номер с клипа

Може би трябваше да покажат образец на бюлетна, за да се види къде се отмята за партия и къде - за преференция. Но важното някой да е взел парите за клипа.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.