Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ден след като новото управление на Нова тв съобщи, че се разделя с дългогодишния ръководител в медията – Силва Зурлева, се оказа, че има още промени. Виктория Бехар, която преди два месеца стана мениджър в новините на телевизията, също е била освободена в сряда.

Официалната позиция за поредната мениджърска рокада в телевизията е „оптимизация на нюзрума“, обясни кратко пред Клуб Z Виктория Бехар.

Новинарския екип на телевизията е имал първа среща с новия директор на "Новини и актуални предавания" Миляна Велева - бивш шеф на новините на свързваната с Делян Пеевски телевизия Канал 

По време на срещата с Велева всички са имали „дълъг разговор“. А журналистите поискали да разберат при какви условия ще работят в медията, какви принципи ще се защитават и каква ще е етиката. Към Миляна Велева имало въпроси от репортерите и за това дали е обвързана по някакъв начин с издателя и депутат Делян Пеевски.

Миналата година Виктория Бехар оглави дирекция "Комуникации" на министерството на българското европредседателство. Преди това има дълъг журналистически опит в бТВ и "България он еър".

В края на февруари т. г. тя оглави отдела за "Стратегическо развитие" на новините и актуалните предавания на телевизията. Като според официалното съобщение тя трябваше да отговаря за специалните проекти, медийно съдържание и дигитални трансформации в Нова телевизия. 

Съобщението за назначението ѝ тогава дойде, когато вече се очакваше финализиране на покупката на Нова тв от "Адванс Медиа Груп" на братя Домусчиеви.

Много е вероятно промените в екипа на Нова тв да продължат.

Ключови думи

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Нова става новият флагман на

Нова става новият флагман на олигархичната вакханалия, управлявана от единственият властови субект в България-ДС/Библиокарският институт.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.