Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Брандирани отгоре до долу със символите на бейзболния "Сан Франциско Джайънтс", Джеймс Хетфийлд и Кърк Хамет за поредна година зарадваха феновете на тима, откривайки техен мач от Мейджър лигата на САЩ.

Това е седмият поред "Металика ден" на стадиона на Гигантите, отбелязва изданието theclassicrock.net. Този път дербито бе срещу "Ню Йорк Янкийс" (при това положение можеше спокойно Kiss или Anthrax да са отсреща като съперник!).

Двамата - Хетфийлд и Хамет, изсвириха "Знаме, обсипано със звезди" с пълни екипи, китари и дори усилватели, брандирани с логото на любимия им "местен" отбор.

Накрая барабанистът на най-успешната метъл банда Ларс Улрих стартира играта с първа топка.

Отделен въпрос е, че "Металика" всъщност не са "местни", а групата е сформирана в Лос Анджелис. Преместват се в Сан Франциско, защото това е единственият начин да склонят гениалния Клиф Бъртън да се присъедини към групата - ако приемат да отидат в неговия град. Това става в края на 1982 - началото на 1983 г.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.