Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шпионските агенции на Великобритания и Холандия значително са ограничили количеството разузнавателна информация, което обменят с Австрия. Това било предимно заради връзките между управляващата крайнодясна Австрийска партия на свободата и Русия, твърди опозиционен австрийски депутат, цитиран от Ройтерс.

АПС е малкият коалиционен партньор в кабинета на канцлера Себастиан Курц, но контролира голяма част от апарата по сигурността на страната. Хора от тази партия ръководят министерството на отбраната и министерството на вътрешните работи, което осъществява надзор над главната разузнавателна агенция, Федералната служба за защита на конституцията и борбата с тероризма.
Твърдението за разрива между агенциите направи пред Ройтерс депутатът от левицата Петер Пилц, яростен критик на вътрешния министър Херберт Кикъл, пише БТА.

Коментари

true lies's picture
true lies
truelies

Колкото по-малко шпиони шетат

из територията на една държава, толкова по-добре се живее там. Така че това си е жив бонус.
 's picture

смехурко

Дали са по-малко?

Или просто се е увеличила концентрацията на източните такива?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.