Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българският енергиен холдинг е взел тайно заем от руската компания "Газпром" за проекта "Южен поток".

Това потвърди пред Интерфакс зам.-директорът на департамента за управление на проекти в компанията Александър Сиромятин.

"В момента България и Сърбия се финансират за сметка на заема, който беше взет от "Газпром", казва Сиромятин.

Така той потвърждава думите на Радан Кънев от Реформаторския блок, който през август обяви, че увеличението на капитала на "Южен поток България" със 191 млн. лева означава, че БЕХ е взел тайно заем от "Газпром".

Само преди ден същият Сиромятин обяви, че очаква София да поднови строителството на газопровода "Южен поток" още през октомври веднага след парламентарните избори на 5 октомври.

Ключови думи

Коментари

Ivo

Кой го е подписал от българска страна? Затвор!

Shevron

Има ли осъден политик? или прокурор

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.