Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мик, 19-годишният син на Михаел Шумахер, усилено се готви за първия си сезон във Формула 2. Стартът на шампионата е на 29-31 март в Бахрейн. По-рано тази година наследникът на най-успешния пилот в историята на Формула 1 стана част от академията на "Ферари" - отборът, в който преминаха най-силните години на неговия баща.

"Сравненията с татко не са проблем за мен, заяви тийнейджърът в интервю за Би Би Си. - Да те сравняват с най-добрия във Формула 1 е цел, която искаш да постигнеш. Много специално е за мен, че този човек е едновременно мой идол и баща. И е чест, защото аз още се уча и опитвам да напредвам."

Мик ще кара във Формула 2 за тима на "Према", през който мина новият състезател на "Ферари" Шарл Льоклер. Французинът спечели титлата в първия си сезон през 2017 г.

"Мога да науча много от "Ферари", там имат огромен опит. Искам да работя с този тим, за да постигна максимума, на който съм способен, добавя Мик. - Първите ми впечатления са за много сърдечни хора, които ме посрещнаха като в семейство. А това семейство винаги е било част и от моето семейство."

През миналата година Шуми-младши спечели европейската Формула 3.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.