Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Често пишем за него... Защото е готин, защото е пич, който винаги има какво да каже, защото не се дава, макар вчера да навърши 64 г... И защото клишето "втора творческа младост" той... not gonna take it. Тази му е поне петата младост!

Новото видео на това русокосо, ужасно нещо се нарича Lies Are A Business.

Снайдер продържава да изстрелва приятни парчета с неподправен мирис на "Туистед Систър" от новия си албум, създаден и кръстен For The Love of Metal.

В клипа има препратка към класиката на "Туистед..." I Wanna Rock, има бясно темпо, има паркур и бойна сцена върху влак. А, да не забравим - има и няколко очарователни композиторски идеи, а не обичайните куплет-предприпев-припев-бридж, на които и "Туистед" биха завидели .

Продуцент на творбата е вокалистът на Hatebreed Джейми Джаста, а режисьор на видеото - Лео Либерти, отбелязва музикалният сайт WeRock.

 

Практически новата песен е трети поред сингъл от албума For The Love Of Metal, след титулното видео от декември 2018 г. и издадената малко по-рано Become The Storm.

А има и няколко lyric видеа - като тези на I Am The Hurricane и Tomorrow's No Concern.

 

 

Не е зле като за човек, който би трябвало да си чака пенсионното решение "с единия крак" в НОИ - нали?

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.