Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Прав такт в 4/4, класически химн, под чиито звуци големи групи от хора в черни фланелки да тръскат неуморно глави в ритъм.

 

Това е съвсем топлото видео на легедарния Ди Снайдер, което направи от любов към метъла. То се казва... For The Love of Metal.

А това, че в средата има типичен "трашърски" прелом в двойно по-бавно темпо си е негова отговорност.

Всъщност кариерата на чудовището от "Туистед Систър" върви по забележителен начин, цели 34 години след онази песен... Знаете я. И децата я знаят: We're Not Gonna Take It.

И цели 63 г. след като е роден Снайдер.

Може да се каже, че новата рок музика е благословено нещо - като я чуеш, ведната даваш адмирации на старата рок музика, започваш да я слушаш и да я цениш отново.  

Ди Снайдер е типичен пример. Преминал през фалити и упадък, той възкръсва първо с една... коледна песничка за Селин Дион. През 2016 г. обаче направо уби класациите с рестраврираната We're Not Gonna Take It, направена за децата с онко заболявания. Само си я спомнете:

 

 

Албумът For The Love of Metal на това странно, очарователно, дългокосо и непрекъснато майтапещо се с всичко същество, излезе на 27 юли т.г. 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.