Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Певицата и актриса Лейди Гага "изригна" срещу социалните медии, наричайки ги "тоалетната на интернет" заради това, че разпространяват неверни слухове за романтична връзка между нея и Брадли Купър, съобщи Контактмюзик. 
Отношенията между певицата и актьора и режисьор са една от най-обсъжданите теми в социалните медии след отминалата преди броени дни церемония за наградите "Оскар". На шоуто Лейди Гага и Брадли Купър изпълниха хитовото си парче "Shallow" от филма "Роди се звезда".

Вместо обаче да обсъждат отличието, което песента спечели, потребителите се заеха да нищят прочувственото изпълнение на двойката. Според мнозина то е свидетелство за романтичните отношения между Лейди Гага и Брадли Купър, при това демонстрирано "под носа" на Ирина Шейк - половинката на актьора и майка на 23-месечната му дъщеря. 
Помолена да изясни слуховете като гост в шоуто на Джими Кимъл, Лейди Гага отвръща:

"Първо, честно казано, социалните медии са тоалетната на интернет. Това, което се върши с поп културата, е ужасяващо. Хората стават свидетели на любов и познайте какво - това е, което искахме да видят. Това е любовна песен. Филмът "Роди се звезда" е любовна история". 

Лейди Гага настоява, че с екранния й партньор в музикалната драма, който е и неин режисьор, са пресъздали песента в образите на персонажите си Али и Джак, защото и двамата са артисти, желаещи да поднесат най-доброто възможно изпълнение. 

"От тази гледна точка беше важно и да сме свързани през цялото време. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се чувстват по този начин. Аз съм творец. Мисля, че си свършихме добре работата", допълва Лейди Гага. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.