Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Челси" е санкциониран от ФИФА със забрана за трансфери до лятото на 2020 г., което означава два "прозореца" - следващият и този през идната зима, официално съобщи световната футболна централа.

Клубът реагира веднага - твърди, че не е нарушил правилата и ще обжалва.

Наложена са и глоби в размер на 460 000 паунда за "Челси" и 390 000 за Футболната асоциация на Англия, която е позволила нарушения, според ФИФА, при привличането на играчи под 18 години.

При направеното 3-годишно разследване са разгледани случаите на 92 играчи под 18 години. В 29 от тях ФИФА е открила нередности. Преди години подобни наказания отнасяха и клубове като "Реал" (Мадрид) и "Барселона". Те обжалваха, привличаха играчи в това време, а по-късно наказанията им падаха или бяха намалявани.

ФА също ще апелира срещу санкцията.

Сред футболистите, заради покупките на които е наказан "Челси", е националът на Буркина Фасо Бертранд Траоре.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.