Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четирима са убити в гр. Нови Искър край София, научи Клуб Z.

Касае се за семейна драма. Не се потвърдиха първоначалните информации, че извършителят е военен - всъщност баща му, който е една от жертвите, е бил под пагон. Според първото съобщение на МВР младият мъж е убил родителите си, брат си и баба си. Той е задържан.

Мястото е отцепено от сили на МВР, Военна полиция и разследващи експерти.

Наши източници допълниха, че извършителят е на 25 г., а родителите му са родени през 1960 г. През миналата година убиецът е посетил психиатър, но засега не е известно от това да е последвало нещо. Георги Георгиев е бил асоциален, не е работил.

Той е избил семейството си с брадва.

В първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецедентно шесторно убийство в Нови Искър - престъпление без аналог в най-новата ни история. Тогава бяха разстреляни баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и бабата хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената впоследствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.