Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Днес е рожденият ден на голямата актриса Стоянка Мутафова. 97-мия си рожден ден тя ще отпразнува на сцената, напомня бТВ. Тази вечер в зала 1 на НДК заедно с почитателите си Госпожа стихийно бедствие ще отбележи и 70 години сценична кариера.

Билетите за спектакъла отдавна са изкупени, а на сцената, за да я поздравят с артистични изпълнения ще излязат Йорданка Христова, Силвия Кацарова, "Тоника", Албена Павлова, Ненчо Илчев и много други обичани артисти.

Да пожелаем на голямата Стояна - здраве и още много години да се радва на народната любов.

„Хората ме питат щастлива ли съм, че съм доживяла - да! Макар, че някой път ме е яд, че лошо ходя вече, но пък виждам свят, хора, радвам се, че виждам  и тогава се обръщам към Господ - и аз понякога вярвам, понякога не вярвам - и казвам: "Господи, благодаря ти, че ме има", споделя актрисата пред медията.  

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.