Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Творба на художника Банкси в памет на жертвите на терористичните атаки в Париж през 2015 г., е била открадната от театралната зала "Батаклан" в Париж, предаде ДПА.

"Творбата на Банкси, символ на смирението и принадлежаща на всички - на хората от квартала, на парижани, на гражданите на света - бе отнета от нас", съобщи театърът на страницата си в "Туитър".

"Изпитваме дълбоко чувство на възмущение", каза още екипът на "Батаклан".

В тази зала загинаха 90 от общо 130-те жертви на атентатите в Париж, извършени от членове на организацията "Ислямска държава".
Местни медии съобщиха, че изображението на бяла женска фигура с тъжно изражене на лицето е било нарисувано на авариен изход в залата. По техни сведения цялата врата е била свалена от крадците и отнесена с камион, предава БТА.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.