Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако някой ви мърмори, че прекарвате много време в социалните мрежи, вижте Дейв Мъстейн... Колко ли време червенокосият гуру на траша и на "Мегадет" е висял в тях, щом обяви, че се оттегля, за да не му пречи това на работата по новия албум.

„Нямам достатъчно време да върша работите си“, казва Мъстейн, цитиран от zrock.bg. „Прогресът по албума е добър. Музиката е бърза и силна. И четиримата членове на бандата допринасят. За подробности четете Megadeth.com, докато завършим 16-ото си LP. Бързам. Наистина!“, написа още Мега-Дейв.

Новият албум на "Мегадет" ще бъде копродуциран от Крис Рейкстроу, който работи и по Dystopia от 2016 г.

От лагера на "по-добрата "Металика" (според някои) дойде и книжна новина: басистът Дейв Елефсън подготвя втора книга.

Много неща се случиха в живота на Дейв Джуниър от 2013-а насам, когато се появи книгата му My Life With Deth. Събитията в книгата приключваха около 2011 г., а продължението на историята на Елефсън се очаква „в началото на следващата година“.

„Съдържанието е доста солидно. Ръкописът е практически готов, има някои неща, които трябва да се пипнат и я пускаме“, заяви Елефсън. Съавтор на книгата е Том Хазаерт, който е бизнес партньор на прочутия музикант.

Но Елефсън така или иначе е хиперактивет - той има "басистки" проект, където свирят с Франк Бело от "Антракс"... Малко като в онзи виц с тримата тъпанджии, които си взели цигулар в групата и като ги набили, че звучат отвратително, се ожалили, че явно не е трябвало да взимат този цигулар.

В нашия случай обаче Франк Бело не свири на бас, а на китара и пее.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.