Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ветко, който всъщност се казва Вълчо, и Маринела Арабаджиеви се появиха на публичната страница на издирваните лица на Интерпол.

Двамата бяха обявени с червена бюлетина за издирване, докато бяха на почивка (по първоначални информации) във Франция. Обвиненията са за данъчни измами, укриване на ДДС, организирана престъпна група.

Синът им Вълчо пък е обвинен в пране на пари - тъй като в стопанисвани от него сейфове бяха открити милиони евро.

Почти веднага след гръмване на новината и атрактивните акции срещу фамилията, прокурор Иван Гешев обяви, че вече не става въпрос за курортисти, а за бегълци.

Паралелно с основния "сюжет", тече запор на имуществото на мултимилионерската фамилия, както и боричкания между прокуратурата и съда около това - хотел "Маринела" да бъде запечатан и да не работи.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.