Разопаковането на различни предмети е сериозен жанр в Youtube, където всеки може да сподели първите си срещи с някаква интересна вещ, предимно електроника.

Но дилърът на луксозни автомобили от Сан Диего, САЩ, Symbolic Motors, е описал подробно с видео и снимка разопаковането на един от най-скъпите и уникални автомобили - струващо над $ 3 млн. "Бугати Вейрон" в откритата топмодификация Grand Sport Vitesse.

Доставена в камион, машината прилича все едно е в маската на Ханибал Лектър, но целта на текстилния калъф, на който и циповете са запечатани с пломби, е да бъде предпазена от нараскване по време на транспортирането ѝ.

Спиците на джантите са обвити поотделно с плат, вързан със свински опашки. В камиона има и няколко кашона, като в един от тях е стойката, в която да държите покрива на колата, когато тя е в откритата си версия.

Ръчно рисуваната цветова комбинация е малко спорна, но има и доста по-кичозни варианти, особено в Близкия изток.

Процесът по разопаковане е отнел около два часа. 12 часа продължава подробната инспекция, в сервиза, за да се види дали всичко по набиращата 435 км/час хиперкола е наред. След седмица е доставена у дома на щастливия купувач, като покриването ѝ изцяло с фолио Clearbra, което я предпазва от надраскване, е отнело няколко дни.