Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Генерация Z" е името на новия младежки проект на Клуб Z. Целта му е да даде думата на талантливи български младежи, които нямат достъп до ресурсите на т.нар. традиционни медии. Представяме ви Петър Хаджиколев - нов автор в проекта.

Петър е роден в Ямбол през 1988 г. Ако трябва да се придържаме съм стандартите на "визитката" - завършил е математическата гимназия "Атанас Радев" в града, бакалавър е по социология от Софийския университет "Свети Климент Охридски" и магистър по маркетинг от УНСС.

В момента работи като маркетингов експерт в областта на онлайн рекламата. С опит в сферите на спортни анализи, журналистика, PR и организация на събития. Фотограф на свободна практика.

Но визитката не показва неговите снимки, интересите му в областта на високите технологии и научните открития, баскетбола, филантропията. Не казва, че е бил едно от "ядосаните хлапета" (негово определение) от групата на Ранобудните студенти. И от онзи протест особено е запомнил един човек - Кристиан Таков.

"...Преди точно 5 години един достоен човек застана пред група объркани и ядосани хлапета и ни разказа история за държавата и справедливостта. Не мога да говоря от името на другите в аудитория 272 на СУ, но лично мен тези думи ме промениха доста."

"Злото може да бъде спирано само с всекидневни, непрестанни, изнурителни и неблагодарни усилия. Опасни и неблагодатни усилия. Защото ако прекалено много започнете да спирате злото, то в акт на самозащита ще отвърне с някаква мярка."

"Петилетка по-късно достойните хора у нас са поне с един по-малко, справедливостта продължава да е мит, а отвратителните са все по-нетърпими..."

И така, в "Генерация Z" има думата Петър Хаджиколев. Който иска да прави нещата, които обича, тук, в България.

Вижте кои са другите автори:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Коментари

....

Интересно. Желая успех на г-н Хаджиколев в това поприще. Имам само една препоръка към него - да пише кратко, ясно и стегнато, защото някои от колегите му от Генерация Z са твърде многословни.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.