Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Бойко Борисов не е вариант за премиер. Нищо лично". С това изявление лидерът на ДСБ Радан Кънев отново потвърди позицията на реформаторите от декларацията им от четвъртък, че в бъдещото правителство не трябва да участват бивши премиери и министри.

"Разбирам, че за г-н Борисов всичко е лично. Нищо лично", повтори Кънев пред Би Ти Ви.

Според него е важно на най-важните позиции в държавата да има нови лица. Последната дума щяла да е на избирателите. Премиерът трябва да е излъчен от най-голямата дясна партия, много хора отговарят на тези изисквания, обясни лидерът на ДСБ, без да посочва конкретни имена, но категорично изключвайки от списъка с подходящите бившия премиер Бойко Борисов.

Той отхвърли обвиненията на лидера на ГЕРБ за заигравки с БСП. "Бойко Борисов е под подозрението на много хора, че ще направи нещо с БСП", хвърли Радан Кънев отново ръкавицата към Борисов

"Всички гледат последния абзац в декларацията, той е логическа последица от това, което сме написали по-горе- там казваме какво трябва да се направи в много сфери", обясни Кънев. Според него след като има толкова дълъг списък от неща, които трябва да се направят, идва въпросът ако можеше едно еднопартийно управление на ГЕРБ да бъде реформаторско, нямаше ли този лист с декларацията на РБ да бъде излишен.

Кънев отново отрече зависимост от Иван Костов и определи подобни твърдения като "абсолютна нелепица". "Хората, които го твърдят без да ме познават, грешат. Тези, които ме познават и го казват - лъжат", каза лидерът на ДСБ. За предстоящия избор на лидер на Реформаторския блок Кънев каза само: "Вярвам, че мога да оглавя РБ".

Ключови думи

Коментари

лили

",,, ние ще се СТРЕМИМ при съставянето на правителство позициите на Министър-председател, финансов и вътрешен министър да се заемат от политици с БЕЗУПРЕЧНА РЕПУТАЦИЯ, които не са заемали тези позиции в миналото..." ББ САМ СЕ ПРИПОЗНАВА ,ЧЕ НЕ МУ Е БЕЗУПРЕЧНА РЕПУТАЦИЯТА!? Или може би се сеща за репутацията на Цветанов и Дянков!?

diek

Ние в блока се борим срещу този модел на управление на държавата и икономиката, който видяхме в последните няколко години, включително и по времето на ГЕРБ, където виждаме все по-голямо свиване на икономиката и бизнеса, намаляване на работните места. Затова хората трябва да изберат дали да продължим да се управляваме по този неправилен начин или ще изберат пътя на промяната

M

МНОГО ЖАЛКО! БЪЛГАРИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ С ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ЕДНО ПО - ЕВРОПЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ. НО НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА. СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ПЛАНОВЕ НА ИВАН КОСТОВ/защото едва ли някой вярва, че той се е оттеглил/ СТАВАТ ЯСНИ ОТ ДЕКЛАРИРАНОТО ИСКАНЕ НА РБ НОВОТО НС ДА РАБОТИ САМО ЕДНА ГОДИНА И ПОСЛЕ ДА ИМА ИЗБОРИ ЗА ВНС. ДОТОГАВА НЯМА ДА ИМА НИКАКВО ПЪЛНОЦЕННО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ГЕРБ В ПОЛЗА НА СТРАНАТА. ЗАБРАВЕТЕ. КУКЛОВОДИТЕ ИМАТ ДРУГИ ПЛАНОВЕ.

Деян

Убеден съм, че Радан греши. И в тази си грешка обрича РБ на самоизолация. Кой ще е този избирател, който би гласувал за реформаторите, ако знае, че те сами са се обрекли да са самотни статисти в бъдещия парламент. Гордата самодостатъчност не е печелившо оръжие в политиката.

Маргарита

Първо трябва да можеш и после да искаш.Не виждам първото....А да иска всеки може.Така ,че нищо лично Радане, ама не ставате за нищо.

До Лили

Миличка, Бойко е бил вече министър - председател. Затова се припознава. Нищо лично - само е хубаво да се чете и да се вниква в прочетеното и тогава да се ехидничи. А сектата "РБ", като стане първа политическа сила, тогава да поставя условия. И ако някой си мисли, че Драгалевския мавър не стои отзад, значи нищо не разбира. Повтаря се същото, както и при предното управление на ГЕРБ. Както Борисов вече е казвал, тогава по същия начин, Костов е почнал да се опитва да му извива ръцете, сякаш той е спечелил изборите и ефекта беше, че ГЕРБ не разчиташе на Сините, както и да се казваха в тогавашния парламент, че вече не си спомням. Аз всъщност се радвам, че Раданчо направи този самоубийствен ход, защото това отново ще прелее гласове от РБ към ГЕРБ, понеже далеч не всички са подобни изтребители и биха поели риска от ново управление на БСП/ДПС. И вероятността от 121 депутата и повече за ГЕРБ се увеличава. Общо взето при сегашното разпределение на поритическия терен, това е единствения вариант, който изключва БСП и ДПС от участвие в изпълнителната власт.

Брее, бре

Ха дано, ама надали ще прелее РБ в Герб. Защото за разлика от Гербаджийте, Реформаторите и тяхните симпатизанти МОГАТ ДА МИСЛЯТ, ИНТЕЛИГЕНТНИ И ОБРАЗОВАНИ СА, та не вярват на Бойко и Бойковци. Могат да преценят кой колко струва и дали струва.

Мунчо

Те не го пускат в селото, той пита за поповата къща (Нищо лично - народна поговорка)

11

Антикомунист ли е Радан ?? Обществото научи, че общинският съветник (1991 г. - 1995 г.) от БЗНС Росен Денков Баръмов е бил агент на ДС с псевдонима Смирнов. Работил е за ОУ на МВР-Толбухин-ДС. Регистриран на 27.04.1988 г., снет от отчет 1990 г. Открити са собственоръчно написана и подписана декларация за сътрудничество, документи от ръководил го щатен служител, регистрационна бланка, дневник и картони, лично дело. Докато е бил общински съветник, господин Баръмов купил изгодно един общински имот в Добрич - къщата на ул. Христо Смирненски, която обитава и до днес. Злите езици разправят, че това не било случайно – долният й етаж бил използван навремето като явочна квартира. Сигурно цената е била ниска, защото сам е махал микрофоните. Що за чугунен комунист трябва да си, за да можеш 3 години след началото на перестройката в СССР да се поставиш в услуга на тогавашната ДС? През 1988 на всеки средно интелигентен човек му беше ясно, че с комунизма е свършено. Говореше се вече и за свалянето на Тодор Живков. Руските вестници свършваха по будките като топъл хляб. Разкритията за престъпленията на комунистическия режим в СССР бяха умопомрачителни! И в този момент да станеш агент на престъпната комунистическа наша ДС? Сигурно се питате с какво толкова ме е заинтересувал този човек - той не е единственият агент на ДС. Ами най-напред с това, че “случайно” господинът е бил кандидат за листите на общински съветници от ОДС през 1999 г. Но са го отстранили, защото агентурното му минало е станало известно. Някой да се съмнява, че човекът е от подготвените за внедряване в новите демократични партии комунистически агенти? А после и с това, че се оказа баща на Деница Баръмова, жената на Радан Кънев.

ЛЪЖЦИ

Започна се с лъжите и измислиците, ще ги повтарят милион пъти, с надеждата да се приемат от безумните и безмозъчните за истина. Понеже няма какво да кажат за младите, интелигентни лидери в РБ, сипят се кофи с помия. После, или доказвай, че нямаш сестра, а брат.

Другата му дъщеря /на агента на ДС и тъст на Радан/ – Северина, живее в Германия, където организира срещи за политическа подкрепа на РБ и зет си сред българското емигрантство. Подкрепа от антикомунисти! Собственик на строителната фирма РОЯЛ ООД, Добрич, бащата Росен Баръмов много обича обществената дейност – член е и на управата на НПО Български Червен кръст към Областния съвет Добрич. При това положение съвсем случайно дъщеря му Деница си намира работа в... Софийския БЧК! Ама съвсем! А след съвсем случайните Раданови два мандата председателствуване на БМЧК, пак съвсем случайно жена му Деница Баръмова сега е директор на дирекция БМЧК в структурата на БЧК. Какво ли си мисли Баръмов, като слуша за лустрация от устата на зет си? Как ли Радан Кънев лустрира тъста си? Намигат ли си, докато надигат халбите? Широката публика няма да научи нищо за семейните идилии.

х

По едно време си нямах работа, та си спомних наградите, получени от Бойко Борисов в професионалната му област – Европол ли не щеш, Интерпол ли... всички го знаят и го награждават. Я, рекох си, да видя какви награди има и Иван Костов. Оказа се, че има една-едничка. И от кого, мислите? Вижте в Уикипедия: “През декември 2008 г. Иван Костов е удостоен с първия „Почетен знак за човеколюбие и благотворителни дела“ на Българския Червен кръст.” БЧК учредява почетен знак специално за Иван Костов?

Нее

И какво от това?

Информиран

Този текст го ,четох и във форума на Дневник под няколко статии.Интересно от коя централа се спускат тези компромати. Позитано или тази на ГЕРБ или и двете са обединени в компроматната война

Харамията

Намирам за лицемерно хора, които така или иначе ще гласуват за герб, да критикуват Радан! На мен пък от вчера 3 души ми казаха, че са решили да гласуват за РБ заради твърдата позиция, че ББ не трябва да е премиер.

Милен

И двата варианта ги има, бъди сигурен... А критиката към Радан Кънев е от анти-БСП гледна точка, което уж би трябвало да е общовалидна и за двете партии позиция, да не кажа ценност. И след като ДСБ ВЕЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ С БСП срещу десните сили хората се побъркват

5koff

Естествено, че ББ не трябва да е премиер. За него властта е избиване на комплекс за малкоценност, вероятно породен от липсата на достатъчно образование и широчина на мирогледа. Също така съм съгласен, че репутацията на ББ е далеч от безупречната. А тия, които си го искат обратно и ще гласуват за герб, бих искал да попитам - добре де, дори след "ало, Таньо" ли?

Форса Лори

Тиквата толкова си може, такива са му похватите - мутренски. Ако нямам 121 - да видите вие тогава.... И какво ново ще видим? А ако има 121 какво ново ще видим? НИЩО! НИЩО НОВО! Боцето си изпуска нервите... До вчера РБ му бяха най-желания партньор, ама Боцето партньорството го разбира "Аз каквото ви кажа" - да се е*е у дебелия мутренски .... такова. Ще ни плаши с тойната и с БСП и с ДПС.... Че с какво той беше по-различен от тях? С нищо. Щял да върне мандата. И? Ще му издърпат ушите в ЕНП... затова се шашка той, че вече и те му научиха номерата и ще му нашокват ряпата.... И да не ми се прави на щипана мома - тоя се държи като феодал, Ваньо Танов е просто по-публична личност със скандалите около него, ама бойковата метла заигра - върна Лазаров, шеф на АПИ по негово време; върна Милка Гечева - шеф на ДНСК и узаконила беззаконията на кумецо на Цецо..... Ако ще играе така - ако съм на РБ ще му кажа директно да го духа! Мутренска работа, това е.

Милен

Именно заради такива решителни типове като Ваньо Танов и Борисов хората гласуват за ГЕРБ, за твое сведение

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.