Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ирландската група U2 прекъсна снощи концерта си в Берлин почти в началото, защото фронтменът й Боно изгуби гласа си.

Неприятната новина съобщи Би Би Си.

Групата беше изсвирила няколко песни, когато Боно се извини на публиката, като каза:

"Мисля, че не можем да продължим. Няма да е честно към вас". На зрителите в "Мерцедес Бенц арена" първо бе казано, че ще има малка пауза, но по-късно бе съобщено, че концертът няма да продължи, а ще се състои на друга дата. 

В изявление, публикувано на сайта на групата, се изразява съжаление от прекъсването на концерта и се казва, че преди шоуто Боно е бил в отлична форма, но след като изпял няколко песни, усетил, че съвсем няма глас.

Предстои фронтменът на бандата да потърси медицински съвет - защото още не е ясно каква е причината за проблема с гласа му. Все още няма обявена нова дата за концерт в Берлин.

U2 в момента са на турне, а следващите концерти по график трябва да са в Кьолн, Германия, на 4 и 5 септември. По план турнето продължава до 10 ноември и все още има билети за концертите в Хамбург, Милано, Манчестър и Лондон. 

Някои фенове казаха, че според Боно проблемът с гласа му е свързан с машините за изкуствен дим. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.