Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четвъртък, 2 август*

Ало, пенсиите, имам научно съобщение за вас, но не знам откъде да го започна. Защото е малко… Абе, деликатно е. Сигурно ще е най-добре да карам направо, пък вие ще прощавате… „Подмладяват вагини в „Майчин дом“, пише „Монитор“, флагманът на медийния империалист Пеевски. За пръв път в държавно лечебно заведение ще се извършва манипулацията подмладяване на вагина.

Истината е, че зам.-министърът на здравето открил нова генетична лаборатория в АГ-то. В нея, подразбрах го между другото, ще се извършват и важни за здравето изследвания като спектрален скрининг за рак на шийката на матката, за рак на гърдата, фетална морфология и т.н., и т.н. Обаче на колегите им се сторило най-интересно подмладяването на вагината и на това акцентирали.

Май трябва да престана да наричам работещите в „Монитор“ колеги. Някои от тях отдавна са минали на обратната страна на журналистиката и е самоунижение да ги наричаме колеги. Оня ден германският вестник „Виртшафтсбалт“ публикувал статия за Пеефски, илюстрирана с карикатура на Христо Комарницки. И Христо автоматично станал герой на „разследване“ заедно със „затихващия“ „пасквилен“ вестник "Прас-прес“.

Това са медиите на Пеевски. Ако трябва да персонифицираме вината за краха на българския печат, няма да сбъркаме, ако турим и Пеефски наред с Тошко Тошев, Петьо Блъсков, Юлий Москов, Славка Базукова. Може би него, с оглед мащаба на делото му, крачка пред другите.

Но  все пак Пеефски е метафората на злото. Той не пише собственоръчно гадостите. Само посочва с дебелото си пръстче жертвата и помиярите свършват мръсната работа, те измислят и написват гадостите за колегите си. Та в този смисъл да кажем едно голямо браво на Любомира Будакова, гл. редактор на “Монитор”, на Васил Захариев, агент Викторов от ДС, главен на “Телеграф”, едно голямо браво и на другите помияри, които, скрити зад широкия, пардон, дебелия гръб на Пеефски, безнаказано мърсуват. Анонимно, подло калят всеки, който си е позволил да не хареса „нашия издател“. И затова призовавам вече да спрем да премълчаваме имената на ибрикчиите на Пеефски. Като начало Будакова и Захариев, а после и другите. Стига вече сме ги оправдавали с това, че си вадят хляба. Имаха цяло десетилетие да измислят по-почтен начин да си го вадят.

Ако си мислите, че случайно преходих от вагината към „вагиналната“ журналистика, бъркате. През 2010 г. Карбовски и пица-поетът Тома Марков (къде се загуби този човек?!) представиха обща стихосбирка в Hill clinic, където, ако не се лъжа, за пръв път у нас започнаха да предлагат услугата „освежаване на вагината“. С този пърформанс (имаше и мацка по вагина!) поетите искаха да кажат, че има технология за освежаване на вагината, но няма технология за освежаване на литературата. Та и аз реших да ги изплагиатствам. Вагината може да се освежи, в журналистиката все същите стари… вагини.

Между другото, покрай проявата на Карбовски подразбрах, че освежаването струвало 8000 лв., а за 2000 лв. уголемявали G-точката. За освежаването не мога да взема отношение. Което не съм го видял с очите си, не съм. Но уголемяването на G-точката е пълна шарлатания. Учените още спорят има ли я изобщо, практиците още я търсят, а тарикатите събират пари за уголемяването ѝ. Ама той тоя свят се крепи на балъците, не е тайна.

Не знам какъв съвет да ви дам. Дали си струва да инвестирате в нова вагина на старата госпожа. Съществуват мнения, ние в никакъв случай не го споделяме, че рециклираното си е рециклирано. Но това са работи, които надминават личния ни опит и образованост. Всеки сам трябва да си реши. Като си си свикнал с една вагина, защо трябва да я сменяш? И тук исках да ви цитирам думите на моя приятел Селин, че във вагината има открития за всяка възраст, но направих справка и се оказа, че досега съм ви го казвал седем пъти. Което значи, че и най-простите сред вас вече са го запомнили, не ли?

Малий, какво кабрио „Алфа Ромео“ за 8000 лв. гледах оня ден… Червено, очите ми останаха…

Както и да е.

Докато обмисляте инвестицията, братя и сестри, да ви напомня безсмъртните думи на Наталия Кобилкина, които трябва да си напишете на тавана. Защо на тавана? Ами помислете малко, няма всичко да ви дъвча! „Мили жени, няма за кога да се пазите! Лицето остарява, вагината остарява… Няма време! Има ли мъж, бягай да правиш секс…“

Има ли мъж… Сякаш са под път и над път?!

Уважаеми мъже! Един Бат Ванчо на село навремето викаше: Ядеш - не ядеш, на зъбите времето минава. Казах ви го малко иносказателно, защото си изчерпах лимита от ненормативна лексика за днес. Той не казваше зъби…

----

* Пълния текст на „Из делниците на един луд (30 юли – 3 август)“ можете да видите в "Редута". Публикуваме откъса с разрешението на автора, заглавието е на „Клуб Z“.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.