Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като отпадна от Шампионската лига "Лудогорец" продължава в Лига Европа, като негов съперник ще бъде Зрински (Мостар) от Босна. Двата отбора ще се срещнат в третия предварителен кръг на турнира.

Шампионът на Босна и Херцеговина също започна участието си в Европа от Шампионската лига, но отпадна още в първия предварителен кръг от Спартак (Търнава). Вчера обаче тимът отстрани малтийския Валета. Първият двубой между Зрински и Валета бе завършил при резултат 1:1 в Босна. Вчера тимът от Мостар успя да стигне до успех с 2:1 като гост и с общ резултат 3:2 се класира за следващата фаза.

Другият български отбор, който продължава в Лига Европа, е ЦСКА-София. Те отстраниха вчера "Адмира Вакер" от Австрия и ще се срещнат с датския "Копенхаген". Датчаните еелиминираха исландския  "Стярнан" с общ резултат 7:0

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.