Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британският певец и музикант сър Елтън Джон заяви, че на британците „не им бе казана истината“ преди референдума за Брекзит. Той разкритикува „лудите обещания“ дадени по време на кампанията, пише Daily Express, цитиран от "Фокус". 

Елтън Джон заяви, че британците, гласували в полза на Брекзит, не са знаели за какво гласуват. Според него процесът по напускане на Европейския съюз е „като да те пуснат в лабиринт със завързани очи, да те завъртят 16 пъти и да те накарат да излезеш“.

„Великобритания не знаеше истината за Брекзит. Хората не знаеха за какво точно гласуват. Обещаваха им се пълни безсмислици, които не бяха икономически жизнеспособни“, допълни музикантът. „Има нова зърнена закуска на име „Брекзит“. Първо ядеш, а след това повръщаш“, саркастично отбеляза Елтън Джон. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.