Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа, отборът на ЦСКА-София ще играе срещу  "Копенхаген" (Дания) или "Стярнан" (Исландия).  За да стане класирането факт обаче, отборът ще трябва да отстрани австрийския "Адмира вакер". Това определи изтегленият от УЕФА жребий. Двубоят срещу австрийците е от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач е в четвъртък в София, а реваншът в Австрия е седмица по-късно.

Ако се класира за третия квалификационен кръг "Славия" ще играе срещу ФКСБ ("Стяуа") от Румъния или "Рудар" (Словения).  Белите обаче имат много трудна задача във втория квалификационен кръг. Те се изправят срещу "Хайдук" (Сплит) от Хърватия. Първият мач е в четвъртък, като "Славия" са гости, а реваншът, на който са домакини, е седмица по-късно.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.