Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че ще изпрати сигнал до прокуратурата във връзка с хилядите умъртвени животни от Ямболско. Причината - евтаназирани са преди да е доказано, че са болни.

Това Нинова направи от село Шарково, където днес се срещна с местните хора.

"Жителите на с. Шаркото направиха жива верига пред полицаите и ветеринарите. Поисках официално документи, на база на които се избиват животни. Беше ми връчена заповед RD11-1245. В нея пише, че решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г."

Това каза Корнелия Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Разговарях с главния прокурор Сотир Цацаров. Помолих МВР да оттеглят полицаите, за да не се стига до сблъсъци. Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните. Тук съм с народните представители от региона и няма да си тръгнем, докато не се изясни истината", каза още тя.

 

Коментари

Със зор Нинова ще постигне обратен ефект

Жалбата няма да бъде допусната въз основа на чл. 323, ал.3 от НПК. Нинова знае това, но ползва повода да си приписва активност. Като е толкова окумуш да вземе да се сбие с полицаите, да я вкарат в затвора, та да и гледаме сеира!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.