Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Точно като колегата си - шоумен Доналд Тръмп, и "Ролинг Стоунс" са луди фенове на Туитър. Сумарно Мик Джагър, който след дни ще навърши 75 г., Кийт Ричардс, който, живот и здраве, ще го направи през декември, Чарли Уотс, който е на 77 г., и "лонгтаймерът" в групата Рони Ууд - на едва 71 г., са без малко триста години!

Има нещо забележително в това тези истински динозаври да те запознават с емоциите и изживяванията си от първо лице.

В момента "Стоунс" са на световно турне No Filter. Може да видите например как сър Мик разглежда стадиона в Щутгарт преди шоуто.

Или като цяло как доста си се харесва - повечето му туитове са със самия него в главната роля.

 

 

Кийт може би обаче е най-активен. Той пък се впечатлява от неща, като кортежа в стил "треперете ВИС-аджии".

 

Или на такива сладурани, които са си татуирали лика му, нищо че ги делят... едни десетилетия.

 

Кийт с удоволствие ни прави съпричастни на широката си "захождаща" към летището усмивка от самолета или от саундчека, където допреди няма и десетилетие можеха да надникнат само "богоизбрани".

 

А тук пък могат да влизат наистина хора, които се броят на пръсти:

 

Ето го и същинското шоу:

 

Удивително е как може да си на 77 г., да правиш едно и също с - общо взето - едни и същи хора от хиляда деветстотин петдесет и някоя си и още да ти се... връткат палки например. Лудост!

 

Симпатичен е и този Рони Ууд, който се радва на рождения ден на близначките си. Те се появиха на бял свят, когато тате бе на 69 г. но в тази група това никога не е било проблем. Пенсията явно е добра - стига за памперси.

Както гласи исконната поговорка: "Търкалящ се камък мъх не хваща, но горко му, на който не го лайква и следва в Туитър".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.