Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Другари, по кои теми БСП е в опозиция? Нека да направим един списък, че иначе някой ще каже, че e само фиктивна опозиция. Или пък ГЕРБ са фиктивни управляващи?

За съжаление аз се сещам само за теми, по които БСП са на едно мнение с ГЕРБ:

- Белене

- Газ

- КТБ

- Съд и прокуратура

- Санкции срещу Русия

- Скрипал

- Истанбулската конвенция

- Извинение на Путин за Южен поток

- Медийна политика

- Ревизия на приватизацията

- Костов

- МиГ forever

- Хазартен бизнес

- Банско, лифт, бетон

- Корал, плаж, бетон

- Наследството на Тодор Живков

Ситуацията прилича на КПСС-БКП и Вечна дружба, другари!

*Коментарът е публикуван във фейсбук профила на Даниел Смилов. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z. 

Коментари

Смильо, смильо...

Разликата между герберастията (която вие, между другото, подкрепяхте и пак ще подкрепяте, когато от ЕС ви кажат "скачай") и БСП е, че едното е мутренската шайка на Борисов, която съществува за да краде от негово име, а другото - политическа партия, която, макар и силно корупционна, е партия, нещо с нехомогенна структура, идеология и възможност за вътрешна промяна - под натиск от обстоятелствата. Разликата е, да го кажем в термини на славното ни историческо минало, между "безпартийното управление" с "бели ръкавици" на бащата на Горския и многопартийната система преди царската власт да я изтърбуши от смисъл.
Socratus MMXVIII's picture
Socratus MMXVIII
Sokratus

Нямаше нужда

да ни посочваш при кой си точно на работа! Хахаха
 's picture

смехурко

Просто БКП се възстанови!

Отново имаме еднопартийно управление! Да плаче ли човек, да се смее ли?
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Да плаче!

...
sokrat sokraj's picture
sokrat sokraj
sokrat41

ДЪРЖАВНИКЪТ - ВИЗИОНЕР

ДЪРЖАВНИКЪТ - ВИЗИОНЕР БОЙКО БОРИСОВ В България се навъди цяла гилдия от посредствени, досадни индивиди, които минават за някакви политолози, социолози, анализатори на не знам какво си... Физиономиите на индивидите от тази гилдия вече мухлясаха от постоянно надничане в нашите телевизори, защото са по-неизменни даже от физиономиите на абонираните за парламента политици. Тези хора никога не са разбирали нито какво представлява Бойко Борисов като личност, нито как той успешно ръководи функционирането на държавното управление. И затова най-голямата глупост, която повтаряха и повтарят, това е твърдението, че Бойко Борисов НЕ бил ВИЗИОНЕР, а някакъв интуитивно справящ се в държавното управление човек, който работи от ден за ден и скача от проблем на проблем. Визионер бил Костов, а най-паче визионери са комунистите, които се вторачват като жреци в далечината на светлото бъдеще, а не виждат и не разбират какво става пред очите и краката им. Бойко Борисов си формира ясно поставени ЦЕЛИ за всичко, което държавата и нацията следва да постигнат за един или друг времеви период, но Бойко Борисов притежава изключителната способност за динамично и гъвкаво реагиране на конкретните ситуации. Минаващите за анализатори просто НЕ са способни да уловят органичната връзка между постоянството на преследваните цели и динамичната променливост на движението по пътя към тяхното осъществяване. Европа разбра и оцени каква изключителна личност и какъв държавник е Бойко Борисов, а тукашните мухльовци от телевизорите постоянно му дават акъл и високомерни оценки. Здраве и успехи, Бойко!
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Тиквон Велики - Визионерът!

Сократе, що не пристъпиш спешно към бучиниша, че ще умориш атинското население от смях!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.