Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като месеци и дори години наред в щаба на Владимир Кличко пренебрегваха Кубрат Пулев, колкото повече битката в тежка категория на професионалния бокс наближава, толкова повече валят хвалби.

Самият шампион даде висока оценка на качествата на българина, а сега дойде ред на един от треньорите му - Джеймс Али Башир.

"Предстои много интересен бой, защото Пулев е уникален боксьор", реди Башир пред сайта boxingnews.com.ua. "Уникален е в това, че не се страхува от Владимир. Поради което си мисля, че той ще е конкурентен. Владимир ще победи, но битката ще е равностойна. Пулев е добър боксьор. Уважаваме го като съперник. Подбираме спаринг партньори, които могат да копират неговия стил, така че Владимир да се подготви по най-добрия начин и да спечели."

Мега сблъсъкът Кличко - Пулев е на 6 септември в зала "О2 арена" в Хамбург.

Ключови думи

Коментари

Глистко

Кличко вече напълни гащите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.