Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Деян

Достойна позиция!

айде

Рест ин пийс, Реформаторски блок.

д-р Пeтроff

Трябва някаво обединение, за да повярва десният избирател.Както в Сината коалиция.За това казвам да се сберат с Надето.Аритметично е нищо,но съм сигурен,че десните ще приемат това по-добре от РБ с Кунева.Кунева е птудна за преглъщане от десние.

brrr

Аз си не се и съмнявах, че ще се направи всичко възможно да се осуети нормална проевропейска дясна коалиция след 5 октомври. И ДСБ ще чака ГЕРБ бързо да падне от власт и само тя да е цялата в бяло. Тази стратегия Костов я играе от 2001.

лили

Адмирации за Кънев.Неговата декларация е една от най-силните политически прояви през 2014 година.

denim58

Декларацията на Радан Кънев 2 месеца преди изборите се нарича политическо харакири!Добре е за РБ, ДСБ да напуснат! И още нещо преди време / на 20.10.2013г./ Костов каза за Пеевски следното..."Образът на Пеевски в обществото е демонизиран.Това не е европейска политика. Това не е Европа Там хората не се занимават с такива персоналини атаки срещу който и да е. Това каза по bTV бившият лидер на ДСБ Иван Костов" Дъщеря му взимала по 30 000лв. от КТБ, за консултантски услуги, той самият имал около 1 000 000 лв. в КТБ на влог, жена му Елена Костова си получавала пенсията от КТБ. Пари на ДСБ на влог в КТБ...Не става така, Иван Костов има близки,приятелски, а членове на семейството му и служебни отношения с Цв.Василев...никога не е късно да станеш за резил! Много съжалявам, но той не дава на РБ да диша, така се отваря място за проекта на Василев ББЦ! Това е позор за Костов и ДСБ!

Петър

Аз не разбирам защо една партия толкова време постоянно търси собствената си идентификация, съизмервайки се с ГЕРБ. Половин година правеха потайни съвещания, за да се самоопределят, да се структурират, да изберат говорител, да очертаят към коя политическа деноминация принадлежат, но сякаш всичко се определяше от отношението им към ГЕРБ. Дами и господа от РБ, ГЕРБ не са на власт вече повече от година ! Не е ли редно вие да се борите срещу управляващите, като най-вече със своите политически програми се стремите да печелите все повече и повече привърженици. Та вие през изминалата година повече се занимавахте с ГЕРБ, отколкото с управляващата БСП. Оставете ГЕРБ на самата себе си, а вие се борете за доверието на хората, които да гласуват за вас!

лили

Радан Кънев:Приятели и съмишленици, извинявам се, ако съм ви изненадал неприятно. Но някой трябваше да хвърли камък - не камък по РБ, а в блатото на българската политика. Вече месец целият български политически елит си е назначил, без да пита избирателите, владетел. И му е отредил шефското място на трапезата. Никой не се бори за доверието на българите, никой не се бори дори за власт. Борим се за доверието на Борисов и за подхвърлен от него къшей власт. Като ловни кучета около трапезата на господаря. Нищо лично за Борисов - това го урежда. Прав е. Унижението обаче е за политическите лидери, които приемат това. Унижението за българските граждани, на които им съобщават #Кой ще ги управлява СЛЕД изборите. Аз, като избирател, на такива избори не бих участвал... Това е ход за единството на Блока, за истинско единство. За това РБ да бъде извън тази срамна договорка. Вярвам, че всички партии и лидери в Блока разбират тази отговорност.

Иво

Досега Раданка полягваше, сега ще поплаква. Гнус.

Радев

Някой трябваше да каже истината за Боко Кратуната.

майна

Бля, бля бля! Стига вече - на крива ракета космоса и пречи, а на слаби лидери друг им управлява партиите. Заради такива като теб БСП печелят гласове и неможе да се отървем от тях!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.