Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ето ви новата контролирана медийна среда - в Ереван повече от 30 хиляди души протестират срещу "руските" номера на президент и премиер вече десети ден, у нас пълно мълчание. Да не вземе случайно някой да вземе пример.

В Будапеща отново десетки хиляди протестират срещу медийните машини на Орбан, чрез който се унищожават основните на демокрация в страната. У нас пълно мълчание - да не вземе някой да направи аналогия и да излезе на улицата. Но виж панегирици за унгарския "фюрер" са под път и над път. Той, авторитаризмът, като предверие на фашизма, не идва с декларации за отмяна на демокрацията - идва тихо, постепенно и бавно, докато не усетите сте станали безсилен и го подкрепяте.

Изобщо имаме здрава и стабилна медийна среда с още по-здраво и стабилно кеш флоу - от бюджета за сметка на нашите данъци.

На фона на което е напълно естествено депутатът Данаил Кирилов да Ви убеждава, че вчерашните действия срещу Иванчева, които обществото не смила лесно като претенция и реалност, били доказателство, че не харесваме румънския модел!? В смисъл те ни направили показно, за да ни убедят, че няма смисъл от Кьовеши. Тънка политика и зрителите като опитни зайчета.
Зад всичко което става стои Провидението /за да не протестираме/ и дълбокия стратегически замисъл на властимащите /за да ръкопляскаме/. Пък вие си мислите, че нещата стават случайно.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във Фейсбук. Заглавието е на редакцията

 

 

Коментари

Сашо, Сашо...

Няма "контролирана медийна среда" - колкото за вашите платени протести пишеше на запад, толкова и за арменските пише в техния "запад". Стига плаши гаргите, старий доноснико, ходи копай Набуко, че ей на, злите руснаци Турския поток го пуснаха, докато пишеше как няма да го има.
 's picture

Бобо

Ватнико свиден

Перко , ватнико недоклатен що не ходиш да копаш Беломорканал .... може пък да ти се изпари неистовата любов по всичко ватнишко ....

Не ,не Турски поток

моралния .Не си разбрал нещо.Пуснали са случайно водка и сельодка на садовае кольцо .Бегай бързо заедно с Асланов и Афис и онези 25%, които нещо си одобрявали....бързо че при този курс на рублата след един час кой знае каква ще е цената..-:))))

Не живея около вас,

не участвам в маратоните ви по купуване. Даже и вкусовете ни са различни. Извинявай.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.