Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С една дума.

Няма значение виновността или невиността на кметицата. Даже обвинението няма вече значение.

Става дума за протекция на обвинения до доказване на неговата вина.

Случаят е пример за пълна разруха на съдебната система и правото на справедлив съд.

Това е доказателство за липсваща държава и прилежащите и институции. Правна перверзия на случайно овластени и юридически неграмотни слуги.

Достоен пример за саморазправа с инакомислещи и политически врагове от времето на нашето минало.

Съдебен кич представляващ предупреждение към непокорните, свободата на мнение и гражданска отговорност.

Насилие, придружено с инквизиция и оскверняване на личността доказано със случаен предмет намерен в собственост на обвинения. Женски качулат полицай ще ви помогне в тоалетната поради поставените на гърба ви белезници.

Изводът от този представителен или нарочен арест е доказателство за липсата на правна държава.

Или казано просто - липсва държава.

Свински медии ще ви определят като престъпник. Неграмотните телевизионни зрители ще бъдат убедени във вашата вина. Дребен айдук ще бъде изнуден да участва с "доказателства" във ваше съучастие. Ще бъдете публично обвинен в престъпление преди съдебно решение.

Утре жертвите на това "правосъдие" ще бъдете вие. 

Докажете вашата невинност.

----

Бел. ред. - Коментара на проф. Велислав Минеков препечатваме от профила му във фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z

Ключови думи

Коментари

Е, и?

Те европейските демократи от Герб управляват така още от 2009-та, когато даже влязоха в дома на Човека-Глас, щото пъдарите им бяха объркали адреса. Въпреки това, почти всички "политически сили" избраха да направят коалиции с тях или ги подкрепяха мълчаливо. А ся изведнъж - плач.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

" Неграмотните телевизионни

" Неграмотните телевизионни зрители ще бъдат убедени във вашата вина. Дребен айдук ще бъде изнуден да участва с "доказателства" във ваше съучастие. Ще бъдете публично обвинен в престъпление преди съдебно решение. Утре жертвите на това "правосъдие" ще бъдете вие. " Аз като обикновен неграмотен зрител съм убеден във вината на Иванчева. Само че не от телевизията. ... Та сещам се, че имаше някаква статия за изтрещелите местни професори.

Ти като платен гербав трол

и фен на Цеко Минев си ясен, опорните точки те "убеждават" веднага във всичко, което е необходимо.
Ники ☮'s picture
Ники ☮
nspirov

Утре жертвите на това "правосъдие" ще бъдете вие.

Не си мислете, че като се слагате в тяхна полза, сте защитен. Всеки слуга е заменяем. Утре някоя от тези мутри ще поиска наследствения ви имот и ще се окажете много виновен.

Лъжата...

Излъга Минеков с твърдението си, че Рашидов е станал милионер по време на министерстването си. Ето доказателството - входящата му декларация: http://mc.government.bg/images/deklaracia_vstypvane.pdf
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Прав е Велислав Минеков,

но трудно ще разбуди задремалите ни сънародници, чийто хоризонт на очакване и стратегии за действие не се простира отвъд семейните грижи за битов комфорт в непосредственото бъдеще.

Феновете на "демократичната общност",

която върна Герб на власт през 2014 и даде в ръцете на мутрите средствата, необходими им да довършат превземането на държавата, нямате много право да се обаждате по темата.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

ПО ЛОРД ЕВГЕНИ МИНЧЕВ:

Важна новина - "Фандъкова и столична община финансират бягане на гей двойки и подкрепят гей парада." ВСИЧКАТА ЙОРДАНКА ВТАСАЛА, САМО ДЕТО НАРКОТИЦИТЕ НА ГЕЙОВЕТЕ ОЩЕ НЕ Е ЗАНЕСЛА ЛИЧНО В БАРДАЦИТЕ ИМ. ДЪРЖАВАТА ДОТАМ ЛИ ОПРЯ ДА ОБЛИЗВА ГЕЙ ГЪЗОВЕ, ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ИНВАЛИДИТЕ СИ

Браво на автора

"Правна перверзия на случайно овластени и юридически неграмотни слуги" това казва всичко, браво.

но снимката!

Това което сте сложили не говори добре за редакцията. понякога една снимка казва повече от много думи.... Какво внушавате с тази снимка? Нима нямате някоя нормална, човечна....
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Аз пък мисля:

Изключително дразнещо напоследък е всеки у нас да дава акъл за всичко, само на базата на собственто си усещане за вярност и спрсведливост! Да ама не, както казваше бай Петко Бочаров - имаме си прокуратура и следствие, те трябва да си свършат работата и толкоз. Ама на някого му се струвало, че били прекалили в показността, а друг пък си мислел, че обвиняемата не била пипала парите и т.н. Оставете компетентните да си вършат работата , уважавайте институциите у не се имайте за всичкознаещи, независимо, че имате право да изказвате мнениетго си!

Кои са "компетентните"?

Дебеловратия пъдарин, изкласил под Цв.Цв.? Г-н министъра с черната превръзка на очото? Самият Цв.Цв., осъден за злоупотреба с власт и "оправдан" със СМС-ка до "съдебната власт"? Троляк, старай се повече, така дикиш не мой фана и ще те увОлнат.
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

А на Петко Бочаров не му ли откриха досие?

Горкият! И той си отиде под всеобщо подозрение. Нищо, неговият фен Дачков пък не оставя никакво подозрение - очевидно чака на руската хранилка.

Калин

Надявам се, че бащата на Минеков също се е борил за справедливо правосъдие по времето на Живков и не е знаел за Белене и други „рехабилитационни” центрове… Минеков - баща е участник в близкото лично обкръжение на диктатора Тодор Живков, известно като „ловната дружинка“ и действащо като неформален съветнически щаб Ето някой от произведенията на Минеков-баща : • Паметник на Иван Козарев, Добринище (1969) • Паметник на антифашистката борба с фигура на партизанин, с. Мало Конаре „Арка на Свободата“ (Паметник на руската бойна слава, Мемориал „Беклемето“), с арх. Георги Стоилов (1978) • „Победата“ – бронзов релеф, преддверие на Дом-паметник на партията на връх Бузлуджа, арх. Георги Стоилов (1981) • Паметник на Тодор Живков (премахнат), Правец, с арх. Лозан Лозанов (1981)
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Българска академична общност, докога ще наблюдаваш мълчаливо?

Статията за Борисов, който откровеничи, че станал борец за мир, благодарение на „Кара-тето”, демек човек, е прочетена едва от хиляда човека, а тази статия гони 10 хиляди. праочитания!
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

ББългарска академична общност, докога ще наблюдаваш мълчаливо?

Ако г-н Минеков иска да помогне на българите да оцелеят, той, като академично лице, а и всички университетски преподаватели, трябва да поведат битка истинска с управленската шайка, лъжеакадемичната общност, мародерите-русофили истината за Русия да влезе в учебниците по история, не само компериода, а и многовековната епоха на руския царизъм, за да бъде Русия намразена, не защото аз или младите ми приятели искаме това да се случи, а защото Русия, заради хроничното си българомразие е причинила безброй незаздравяващи рани на България, и заслужава да бъде заклеймена, презирана, низвергната! Докато това не се случи, Русия ще минава за българска благодетелка и изборите ще се печелят от проруски мизерници.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

За разлика от художниците,

които могат да са портретисти, но и д творят в други жанрове като пейсажи и прочие, скулпторите трябва да творят фигури, и не само на животни, а преди всичко на хора. Плащали са му, създавал скулптурни творби! скулпторни! Ако е откажел, вместо длето, щял да държи в ръцете си метла за метене.
ognian  deyanov's picture
ognian deyanov
ognian.dey

Хляб и зрелища!

Хляб и зрелища. Това е смисъла на акцията с Иванчева ,според мен. Друга цел е да се накажат неспазващите йерархията и самозабравили се чиновници. За права и правосъдие ще му мислят друг път.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.