Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тази карта е присъда на управлението на Борисов и коалиция, ние не сме Европа, а Евразия (картата показва кои държави са изгонили руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания - б.р.).

Отговорността е негова лична - след осем години на управление, днешните ръководители на страната и единадесет години членство в ЕС, и още повече в НАТО, правителството изпитва страх да се солидаризира с европейско решение - което не казва нищо друго, а че има граници за агресията на Русия и Европа ще ѝ даде отпор.

Каква е равносметката от управлението на главния анестезиолог на републиката, чиято основна цел бе да приспи демократичните инстинкти на българина и да върне посредствеността на власт, като приемете всяка глупост и нерешителност за достойнство. Неговият контрол над медиите не е по-малък от този на Путин и Ердоган, вижте как БНТ изрязва критиките от репортажите - по типичен съветски образец.

Тази карта е равносилна на март 1941 година - това е самоопределение на страната на правителството на страната на губещите - тогава Германия и Съветският съюз са тандем. Днес в тази група е само Русия и пак сме от грешната страна.

[[nid:65907]]

Защо? Защото избрахме посредствени и страхливи хора да ни управляват и представляват в парламента, защото предпочетохме да емигрираме навън и навътре, вместо да се борим за Отечеството. Стигнахме дотам, че държавния глава го е страх да изрази съболезнования с вероятно най-голямата трагедия в съвременната история на Русия, защото Кремъл крие за размерите на трагедията. Това не е политика, а чиста човешка форма на солидарност и негодувание. 

Срам ме е от тези, които ме управляват?

Тази карта е резултат на вашия избор, уважаеми сънародници. България като тъмно петно на картата на Европа.

Много е вероятно Вожда да се реши днес да изгони един дипломат, ей така, от кумова срама. Но същността на идиотската му политика на обезличаване на нацията няма да се промени.

Днес обявявам личен траур по загиналите деца и жертви в трагедията в Кемерово, истината за която се крие и там, и тук, обявявам траур и за несъстоялата се демокрация и европеизация на България под управлението на Борисов и управляващата и пригласящата опозиция от БСП и ДПС.

България солидарна с Путин.

*Коментарът е публикуван в профила на Илиян Василев във фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на редакцията. Картата е актуална към вчерашния ден, защото броят на държавите, които се включват в инициативата, продължава да расте.

Към момента САЩ гонят 60 дипломати, а страните от ЕС са както следва: Франция (4), Германия (4), Полша (4), Чехия (3), Литва (3), Дания (2), Холандия (2), Италия (2), Испания (2), Естония (1), Хърватия (1), Финландия (1), Унгария (1), Латвия (1), Румъния (1), Швеция (1). Както и: Украйна (13), Канада (4), Албания (2), Австралия (1), Норвегия (1), Македония (1).

Коментари

Анестезиологът...

Вашият избор беше липсата на Лустрация. Затова вместо временна неопитност се радваме на постоянен саботаж. И барабар с Гундяев - Михайлов все още слушаме Академик Сашо Еленов...

Цитат:

"Ако България изхвърли кремляни (само по себе си супер и закъсняло когато и да бъде направено), моментално от кремъл натискат копчето на 'воеводата' и варадерото и на другия ден си със служебно на буратиното, тоест - вся власть советом. С активното съучастие на ти ми кажи кой дето разби нарисуван поне десет процента вот." - saint evlampi в Дневник
Ка Путин's picture
Ка Путин
КаПутин

Кофти е да си фашист. Още по-кофти е да си путьо.

Една от характерните черти на фашистките режими е нуждата от външна агресия, която да укрепва властта им вътре в страната. Русия не прави изключения. Агресията на режима в Кремъл в Украйна, в Грузия, участието в избиването на цивилни в Сирия, хибридната война с демокрацията и бруталната намеса в политическия процес в редица страни, консолидират властта на Путин и гарантират мандат след мандат. При това положение, кой точно е издал заповедта за убийството на Скрипал – лично Путин или някой около него, няма никакво значение. Като си доказан фашист, всичко се пише на твоя сметка. Вероятно с основание. А защо нашите путьовци, воглаве с премиер и президент, се нареждат във фашисткия лагер, е тема, надявам се, на бъдещо съдебно преследване. Засега ще си останат с унижението и презрението на цивилизованата част от света.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

АМИ НИЕ ИЗРАЗЯВАМЕ СОЛИДАРНОСТ

към Великобритания, бе Илиянчо... Към ЛЕЙБЪРИСТКАТА ПАРТИЯ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! И НЕЙНАТА ПОЗИЦИЯ... Ако си пропуснал - Jeremy Bernard Corbyn в официално изявление поиска и той ДОКАЗАТЕЛСТВА от Тереза Мей и Борисчо Джонсън.. Та от 4 март досега, колко време мина? А Скотланд Ярд преди ден си призна, че още не могат да установят движението на Скрипал и дъщеря му в деня на отравянето. Четири часа в този ден GSM-ите им били изключени.. СЪН предполага, че са били на тайна среща. Ама и той не дава предположения. Пак той те каза - от 2010-та досега МИ-тата на нейно величество са ползвали услугите му.. А да предположим, че той е бил на среща с руски агенти. Върнал се към битността на двоен агент. Това второто предателство кой не му го би простил? Та пак да ти припомня - ТОНИ БЛЕЪР бе шеф на лейбъристите. В Камарата на общините - под натиска на ТОРИТЕ, предшествениците на Мей и Джонсън, бе принуден да признае "подведоха ни за Ирак." В подвеждането той посочи и РИЦИНОВАТА АФЕРА в Лондон и търсенето на "агентите" на Садам. И пак тогава, същият СЪН излезе със заглавие - "Кой "самоуби" д.р Кели?".. Случайно работил във тайната лаборатория за БОВ още от 1915 год. Съвсем близо до Солсбъри. Матряла, Илиянчо си има поговорка: "Не питай старило, питай - патило!".. П.П. - Може да си припомниш и "обоснованото предположение" на Цвиночко за Сарафово, донесено от САЩ..
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

Лабораторията на смъртта „Порт Даун“ в Солсбъри

През 1915 г., по време на Първата световна война германците използват за пръв път химическо оръжие – хлорен газ. В отговор британците създават същата година в Солсбъри изследователския център „Портън Даун“ и започват да произвежда свои собствени отровни газове, припомня вестник „Телеграф”. След края на войната центърът обогатява своята програма и с биологично оръжие. А после и с производство и тестване на невропаралитични газове.

Срам нямат

И мен ме е срам от Борисов, ДПС и БСП и се чувствам маргинализиран от блатото на 17-годишен устойчив конформизъм.

Кой руски агент да изгоним?

Радев, Нинова, Ташко, Шаренкова, Томов, Йончева, Йотова, Парговчето, малкото Кацамунче, ..... списъка е няколко хиляди!
Insider Insider's picture
Insider Insider
insider

Вярно е, че сме "тъмно петно"

"тъмно кафяво", ако трябва да сме точни.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.