Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Уважаеми зрители, намираме се в Пазарджик. До мен е късметлийката, която спечели активите на ЧЕЗ от билета на Национална Лотария "Сбъдни мечтите си".

- Казвам се Гинка Върбакова, пенсионерка. Минах през пощата и си земах три билетчета. Развълнувах се много, като видях, че съм спечелила. Пожелавам на всички да изпитат тази радост и да имат късмет.“

Този текст е написал Тихомир Чергов към колажа си, който използва снимка от връчване на печалба от „Национална лотария“, но надписът е актуален:

Гинка Върбакова, гр. Пазарджик

Билет „Сбъдни Мечтите Си“

печалба – активите на „ЧЕЗ“.

Това не е единствената шега по повод новината, че фирмата на Гинка Върбакова от Пазарджик купува всички активи на ЧЕЗ в България.

Иван Червенков е изобразил прочутата Гошка, която спечели над 60 млн. евро от лотарията в Испания. Министърката на енергетиката (вече в оставка) Теменужка Петкова ѝ казва:

„Гошке, честит ти АЕЦ „Козлодуй“, душа!“

Ето и други коментари по адрес на Гинка Върбакова:

Красимир Михайлов: Топ новина: цената на рибата скача с 400% защото,кака Гинка (ЧЕЗ) изби рибата!

Стефан Левашки: Печалби от Националната лотария: за Гинка от Требич - ЧЕЗ, а за Пешо от Подгумер нов електромер. Подаръци ще има за всички от сърце! ?

Емил Джасим: Гинка от Пазарджик купува ЧЕЗ, след като не успя да купи лъвчетата.Гинка от Пазарджик е съвършена и тъжна метафора на България.

Владимир Огнянов: “Кръстиме ме, майко Гинка, па да ми харизат ЧЕЗ” - пазарджишка поговорка!

Петър Цикалов: ЧЕЗ за леля Гинка, EVN за леля Пенка, Енерго Про за леля Данка...АЕЦ-а да иска някой ?!.....Дядо Ташко ?!

Щефан Шматке: Ще видим ли по телевизора Гинка заснета пред табелата на Требич с билет в ръка, от който си е изчегъртала ЧЕЗ?

Косе Босе: Кръстете детето си Гинка, носи късмет. Добавям и Делян за момче.

По-късно Теменужка Петкова подаде оставка, а Иван Червенков допълни колажа си:

 

Ключови думи

Коментари

Адам Смит

десните, ама стоите от ляво на Мракс. Ами ето значи Гошка има ЧЕСТНО спечелени пари и може да си позволи да купи ЧЕЗ, ама в Чехия, не и в България, където всичко предварително се договаря на НАШИ ХОРА! Срамота.
Васил ...'s picture
Васил ...
vatan06

Mного шум за нищо!

Mного шум за нищо! Някой спомня ли си какво стана с младежите, които купиха клуба в Горна баня с кредит? Вече никой не пита, не пише за това. Същото ще стане и с кака Гинка. Сега ще се пошуми, ама почакайте няколко месеца и ще видите. Мафия и олигархия, олигархия и мафия.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.