Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дрогиран 19-годишен младеж е предизвикал тежка катастрофа във врачанското село Търнава. Инцидентът е станал в понеделник следобед, съобщиха от МВР. 

Тийнейджърът ударил колата в електрически стълб, след което блъснал две жени на тротоара. Загиналата е 35-годишна, а в болницата в Бяла Слатина е прегледана 58-годишна жена. Ранен е и 17-годишен спътник, който пътувал в колата. 

Алкохолната проба на момчето е била отрицателна, но в кръвта му е открит тетрахидроканабинол - най-известната съставка в канабиса.

19-годишният младеж е задържан в Районното управление на полицията в Бяла Слатина. 

Коментари

 's picture

geg

Жалко за починалата жена

Но този "материал" е някакъв Джурналистически шедьовър. Заслужава Пулицър. Само не разбрах кой, все пак, е бил "напушен" или "дрогиран" - загубилият управление тийнейджър, полицейското управление в Бяла слатина или написалия мат'риала?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.