Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няма да коментирам Кошлуков и Каменаров. Както обещах, бях на "протеста" пред БНТ - 8 души. Поради лични причини не мога да оставам много време. Но ето изводите:

На Кошлуков не му пука - както се извиняваше и беше поканил Богомил Манчев да развива поредния панегирик за "Белене". И разви някаква съзлива тирада, че щял да защитава журналистите!?!

Ако питате редакторите в "Информация" на БНТ, както и в другите телевизии, всички вкупом ще ви кажат, че задължително условие да се появите в ефир, когато заемате крайна или ангажирана гледна точка, е да имате балансьори - т.е. човек, който може да опонира. Манчев си говори като министър. И Кошлуков обслужва медийно. И накрая обществото действително ще си помисли, че ядрената енергетика е като слънцето и въздуха.

И само 8 души протест!?! Подписали петиция над 1400 души за един ден, потвърдили, че ще участват в пъти повече. И...

Ето затова Алекс Алексиев е прав - фейсбук е виновен. И социалните мрежи. Те дезактивираха обществото. За да печели Цукърбърг и такива като него, които уж посредничат, но накрая обслужват властимащите. Няма страшно, ако на власт са просветени и визионери, страшното е, когато посредствените възседнат високите постове и фейсбук ги обслужва.

Вместо да викаш и крещиш, се върнеш вкъщи от работа, удариш един пост, няколко лайка, дори ще споделиш и живееш с чувството, че си изокал.

Гледайте Кошлуков. 

Най-големият майтап беше, че се бяха уплашили и бяха разположили в пъти повече полицаи, които отцепиха Тялото от протестиращите още на отсрещния тротоар. Страх, неистов страх. Плодът узрял - малко усилие и ще падне. Но с осем души какво очакваш?!

Днес обявявам оттегляне от фейсбук - пространството на масовия сеир и заблуда. Не съм на 20 години, не мога да се залъгвам. Останалото време трябва да посветя на реални, практични и най-вече на постижими неща. 

Илюзия е, че имаш хиляди приятели - двама-трима от старите, отпреди ФБ време. Ще се видим в steemit.

*Мнението на Илиян Василев е от профила му във фейсбук.

Коментари

Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

Бойко Борисов:

“Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере“. Алооу, краставите жаби, как сте, врите ли, врите ли? А крякате ли като врите, крякате ли? Или бавно и с кеф си умирате?… Държач на микрофоня МУ, там под кожената МУ тужурка бил показал среден пръст и всички скочихте да изпъчите патриотарски гърди, морал сега да демонстрирате! А, че във втора телевизия убиха ЖУРНАЛИСТИКАТА и ви оставиха кобилкината да ви учи как да МУ доставяте удоволствие.. Не само да му го държите.. ОСЕМ човека изкарва да ви последват.. Но когато „селянчето от Банкя“, което И днес ви управлява, ви каза, че сте крастави жаби?!? Си траехте, траехте, а сега врите ли, врите! Както си траехте, когато Манчев го избраха и консултант не само за Белене, но и за нов блок в Козлодуй.. И само адреса за КОМИСИОННИТЕ си промениха.. Както си траехте и когато Малария му носеше баници, Дудуков - гербери, че му и късаше вестници в ефир. Туй си припомнете от 2009-та -: „Само си представете: ако шест вестника, две телевизии и два сайта едновременно започнат да твърдят, че земята е плоска, ще се объркате, нали?” Да, де, ама вестниците отдавна не са шест. Вече само телевизиите му са толкоз.. Нема лабаво! Поединично и на цели пресгрупи вестниците, ТВ-та, е-медии, че и Фейсбук, Туитер и т.н. се прегрупираха върху опакото на свободното слово... Но протест, че сме на някакво си 109 място - НЯМА... Щото някой ви бил показал СРЕДЕН ПРЪСТ..

Илиян Василев е от малкото

Илиян Василев е от малкото общественици в България,които искрено уважавам.Живея доста далече от София и няма как да посещавам всеки протест.А от Фейсбук просто се отвращавам.Но имам едно истинско и непобедимо оръжие,с което мога да наказвам"политици"и подобни.Нарича се правилен избор на бюлетина.Не ми е необходима нито излишна смелост,нито допълнителен труд.50%процента негласуващи са страшна армия и не може да бъде намерен пожарникар,които да ги победи!А средствата,с които може да се спечели тази армия са прости-истината(на първо място с честните декларации за собственото имущество)и смели хора,зарязали Фейсбук,екскурзиите в Европа,елитарните манифести ,които да я разпространяват мужду хората очи в очи.И Бареков се изживяваше като народен трибун,но парите ,с които разполагаше го демаскираха. Може и да звучи наивно,но вече нямаме друг избор.В този сайт за пръв път прочетох подобно мнение от професионален журналист.Без това да е основната работа на един журналист.Но вече губим надежда.

Фен съм на Василев

Чета всичко от него, следя блог, статии, коментари.... 90-95% съм съгласен с него. Кошлуков е леке, отвратителен слуга.... но не съм съгласен за средния пръст, че трябва да го порицаем. С пръста той отговори на техния език на едни още по-долни и отвратителни зелени лекета!!!
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

При такива обвинения - "леке,

При такива обвинения - "леке, слуга.."задължително трябва да посочиш поне два примера за това, иначе си е чиста клюка, без стойност. Все едно казваш нещо като "абе не ми харесва и за това мисле, че е леке". Аз също харесвам И.Василев, но днес не съм съгласен с него, защото харесвам и Кошлуков като журналист и коментатор.

Не е страх, не е. Хората са

Не е страх, не е. Хората са мислещи и прагматични, не са тъпи да следват всяка инициатива на хора, които са свикнали да се изживяват като ментори на обществото. За какво е този протест или какъв ефект е искал да постигне - нравствен, възпитателен или просто едни хора да убедят себе си, че нещо струват щото май хората ги подминават без да ги забележат.

Показателно колко ви е

Показателно колко ви е влиянието

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.