Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Позицията на НФСБ относно евродепутата Ска Келер не е позиция на българското правителство. Правителството на Република България винаги е отворено към критики и зачита правото на свободно изразяване на лично мнение в рамките на закона.

В българското общество също се е наложила свобода на словото, гарантирана и с Конституцията."

Това се казва в изявление на Министерския съвет, изпратено от правителствената информационна служба. Поводът - декларацията, подписана от вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов срещу евродепутатката от "Зелените" - германката Ска Келер, която е у нас и подкрепи протеста за Пирин.

В декларацията, в която присъстват определения като "нагла особа", "зелена джихадистка" и със "самочувствие на добре платен командирован сюнетчия" по адрес на дамата евродепутат, Симеонов дори зове за експулсирането ѝ "в камионетка" до Капъкуле.

 
Самата Келер също реагира на агресивния тон, който струи от думите на Симеонов и партията му.

"От години съм в политиката и никога те съм чувала нищо подобно на това нито в рамките на ЕС, нито извън границите му", написа тя в туитър, озадачена от призива да бъде изгонена от страната.

От фракцията на "Зелените" в Европейския парламент заявяват още, че "в демократичните страни критичните мнения трябва да бъдат уважавани".  

Ключови думи

Коментари

Както видяхме вчера,

сюнетчията Далавери Симьончов е силно обичан от местното раданово братство в лицето на двубуквените и дългосвирещия трол Гоце. Нещо не ви припознава Европа, скъпи мои "демократични" неонацита. Що така?
 's picture

Бобо

Простотията

Тя простотията ходи по хората , не е подминала Валерко , както не е подминала и дежурния червен макак Орлинчо , но на него му е простено , на Свинска заплата е завалията .
Ivan Samichkov's picture
Ivan Samichkov
Samichkov

ФРАНКЕНЩАЙН ОТ ГДР

Комунизмът (от ГДР) роди съвременните франкенщайновци, като Franziska (Ska) Maria Keller с хубавото християнско име Франциска, което след следване на Islamic, Turkish and Jewish Studies at Free University of Berlin and at Sabancı Üniversitesi in Istanbul, станало "Ска", заради което същата не иска да се карат СКИ в "унищожения Пирин".
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

"критичните мнения трябва да

"критичните мнения трябва да бъдат уважавани" Само дето не е критично мнение, а откровени лъжи ... търпиш, търпиш, пък ти писне

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.