Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Уважаеми съграждани, от утре (т.е. - днес, петък, бел. ред), в три последователни дни, от 12 часа, тук, на моята фейсбук страница, ще може да проследите събеседването с българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас."

Този статус написа на официалната си страница Слави Трифонов.

Неотдавна тв водещият и шоумен анонсира идеята си да препитва желаещи за пълна подмяна на аморалната политическа класа и това да се случва прозрачно в социалните мрежи:

"След като обявихме тези наши намерения, желание да участват в подобно начинание изявиха 3777 души. Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография", написа Трифонов около средата на януари.

Търсенията на водещия се простряха и до Лондон, където лично отиде през ноември за събеседване с морални, талантливи и квалифицирани българи за политическия си проект.

Днес, утре и вдругиден по обяд може да гледате живите излъчвания тук.

Коментари

Успех!

Желая му успех! Все пак прави нещо, влага усилия, отделя от времето си. Сигурен съм, че крайният резултат ще е позитивен и ще даде желания ефект.
Stoqn Petrov's picture
Stoqn Petrov
chrome

Пълен т***к!

Пълен т***к! Само като знам какви предавания, конкурси и пр. прави, не ми се мисли какви ще ги свърши сега :))

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.