Да предположим за секунда, че си Джони Деп. Точно така - ти си Джони Деп, сдобил си се с огромна популярност през 90-те, излизал си с Кейт Мос и си присъствал на абсолютно всички възможни холивудски партита. Виждал си много неща. Направил си повече от 750 милиона долара от филмовите си роли - окей. Днес вече си УМОРЕН. Дотолкова си уморен, че грам не ти се занимава да запаметяваш някакви си сценарии. 

В последните документи, представени в съдебното дело, повдигнато от Деп по адрес на мениджърския му екип (задето разпределяли приходите му неадекватно), се твърди следното – "години наред" актьорът наемал помощен персонал, който да му помага с репликите чрез слушалка, пише Ескуаиър.

"Деп държеше звукоинженерът да бъде на щатна позиция, за да не му се налага да наизустява текстове", пише в текста, депозиран от адвокат Майкъл Къмп, представляващ Джоуел и Робът Мандел от The Management Group.

Защитата на холивудската звезда, естествено, определи нападките като "психарии". Подобна е реакцията и на твърденията, че Джони твърде вероятно страда от "мания по харчене" и има нужда от "специална терапия".

Какви са огромните харчлъци на секссимвола? Ето някои от най-странните:

  • 18 млн. долара за 45-метрова яхта
  • 4 млн. долара за (фалирало) звукозаписно студио
  • 300 хиляди долара на месец за антураж от 40 човека
  • 200 хиляди долара на месец за частни самолети
  • 150 хиляди долара на месец за денонощна охрана
  • 30 хиляди долара на месец за внос на луксозно вино

Ако беше Джони Деп? Нямаше ли да пръскаш 750-те си милиона за същото?