Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Принц Хари интервюира Барак Обама за гостуването си като водещ в BBC Radio 4's Today programme като прилага някои иновативни техники, съобщава Би Би Си.

В началото преди разговора принцът предупреждава доскорошния щатски президент, че ще получи "физиономията", ако прави твърде дълги паузи между отговорите си.

От своя страна Обама пита дали трябва да говори с фалшив британски акцент. След това предлага да си разменят местата и той да интервюира принц Хари. Интервюто е записано по верме на тазигодишните  Invictus Games в Канада. То ще бъде излъчено при специалното гостуване на принц Хари в програмата на Би Би Си на 27 декември.

Видеото преди началото на същинския разговор показва двамата в отлично настроение.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.