Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Боно и компания официално имат своя осми №1 албум в Billboard 200, след като Songs of Experience реализира 186 000 бройки още в първата си седмица – 180 000 от които в традиционни албумни продажби.

Това пише zrockradio.bg, като допълва, че двете категории заедно превръщат албума в най-продавания за една седмица албум на рок артист през цялата 2017 г. Songs of Experience е продължение на Songs of Innocence (2014), който дебютира под №9 в Billboard 200 в седмицата на излизането си.

Поредният покорен връх превръща U2 и в първата група, която успява да постигне №1 албуми през 1980-те, 1990-те, 2000-те и 2010-те и се присъединяват към елитния клуб на още само трима артисти, постигали това – Bruce Springsteen, Janet Jackson и Barbra Streisand.

Ето я The Little Things That Give You Away - първата песен, която на 23 май изпълниха лайв в шоуто на Джими Кимъл.

 

През август излезе и първият хитсингъл - You’re The Best Thing About Me.

 

Почти веднага - на 29 август се изтрелва The Blackout:

 

Бандата пуска и лирик видео на American Soul.

 

А целият албум е реализиран на 1 декември. И да - може би вече знаете, че на обложката (разпратена предварително като криптирано послание на някои верни фенове) са синът на Боно и дъщерята на Ди Едж.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.