Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Николай Ненчев напуска Реформаторския блок и се присъединява към новата инициатива „Български манифест за Европа”. Тя обединява други десни формирования на Атанас Атанасов, Христо Иванов, Радан Кънев и др.

Новината съобщи днес Христо Иванов по време на обявяването на новия десен проект. Той обяви в заключителните думи на събитието, че "току що" му се е обадил Ненчев и му е съобщил за решението на БЗНС.

Самият Ненчев потвърди пред Клуб Z решението си.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

АГРАРМИНИСТЪРИН НЕНЧО и ФАЙТОНА МУ "ПОСЛЕДОВАТЕЛИ":

" Подло нещо е политиката. Приключи с някого, но не му казва. И той си мисли, крои планове, мечтае как ще се върне и ще подхване нещата откъде правилния край… Но птиченцето вече е отлетяло. Питат го дали е приключил с политиката: “Не, вероятно ще има завръщане”. Тъжна гледка е човек, който си мисли, че не е приключил с политиката, докато политиката е приключила с него. Казвал сме и друг път: в живота, като умре човек, му се прави погребение, разлепват се некролози и всички разбират, че е умрял. Трябва и в политиката да е така. Щото често някой умира политически, но понеже няма съответната церемония, не го разбира. И продължава да се държи като жив. Което превръща политическия живот в нещо като Задушница… Друго ще е, ако поне некролози се напечатат: „След дълга политическа анемия днес почина…” Така де, не е ли така?" ПП - Я си спомнете некролога за СДС от 2012-та.. Всички го прочетоха,видяха... Уж само Лукарски не е го чел.. " Лидерът на СДС Божидар Лукарски лансира идеи за обединение на „идейна основа“(!) и общи действия с “традиционните десни партии”. Първите поканени били ДСБ. Но това не означавало, че СДС загърбва формата Реформаторски блок. Ех, Лукарски, Лукарски… Накъдето и да се обърнеш, гъ… - пърдон гърбът ти е все отзад. Спасява те само това, че го въртиш бързо." Ама са оказва и другите крилца от СДС, че и перца от Реанимираните мумии.. Не са го чели..

Ненчо земеделеца войнолюб

Ненчо земеделеца войнолюб

Събраха се отново...

Остава да поканят Меги, Божидар и Пешо Белото и са готови.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.