Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Партиите ДСБ и "Да, България"и форматът "Нова република" около ДСБ ще обявят в събота съвместния си проект „Български манифест за Европа”, а поводът за него е българското председателство на Европейския съвет. Това съобщиха от организациите.

"В навечерието на българското председателство на Европейския съвет, България няма ясно заявени приоритети и ясна визия за утвърждаването на страната ни, като съвременна Европейска държава. ДСБ/Нова Република и „Да, България!” инициираме създаването на първия „Български манифест за Европа” в модерната ни история", става ясно от съобщението на извънпарламентарните формации.

Идеята е партиите да инициират множество срещи с гражданите, "за да решим в каква България искаме да живеем и как членството на страната ни в Европейския съюз създава гаранции за икономически растеж, благосъстояние, свобода и достойнство".

Партньори ще са още ПП "Зелените", ПП ДЕОС и други организации и граждани.

Първата среща и представянето на екипа на манифеста ще е тази събота в София. 

Коментари

Гербавият министър Ристю Бойкиклиев,

стрелецът с пистолет по корупцията и голямо лапацало Наско Насков, уволнителите на геюве от ДЕОС и други знайни и незнайни маргинали... Без тяхното кукуригане нема да се съмне, види се ;)))

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.