Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Серина Уилямс се венча за бащата на детето ѝ, мултимилионера Алексис Оханян, на пищно парти в Ню Орлиънс. Според британския в. "Дейли мейл" и американски булевардни медии церемонията е преминала тематично - в духа на приказката "Красавицата и Звяра".

На този етап снимки няма, взети са мерки срещу това, тъй като двойката е сключила договор със списание "Воуг" да заснеме на събитието в Музея на съвременните изкуства в града на джаза.

Има фотоси как гостите пристигат и се събират, а сред тях има наистина випове - Бионсе и Джей Зи, Ева Лонгория, Кели Роулънд, Ким Кардашиян... Поне по предварителна информация елитният тенис е бил представен само от Каролине Вожняцки.

Всяка една от масите на тържеството е носела името и годината на 12-те титли на Серина от Големия шлем.

Партито е продължило до ранни зори.

Серина Уилямс роди наскоро първото си дете - момиче. Очаква се тя да се завърне на корта догодина.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.