Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият шеф на Националния исторически музей Божидар Димитров вече ще прави политически анализи. И в това си качество гостува в Нова телевизия, където коментира изказването на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова, че българските евреи са спасени от Червената армия.

"Нито Москва, нито Русия го е казала това, казала го е една пикла, която няма и цици, както всички рускини. Пикла без цици", заяви Димитров.

Според него това е "гаф на мацката, сигурно са я наказали вече".

"Погледни колко е слаба, външният й вид е ужасен. Тя не е говорител на Путин. Младоци като теб са седнали и написали, следвайки една мантра на руската пропаганда - Червената армия смаза 9/10 от Вермахта. Следователно Западът дължи демокрацията, благосъстоянието си, хубавия си живот на Червената армия", каза още Димитров.

Той коментира и отношенията между България и Русия.

"Трябва да внимаваме, защото сме само една буболечка до мечката, защото дори без да иска, може да ни смачка. Само докато се обръща от хълбок на хълбок може да ни смачка", каза Димитров, припомняйки думи на цар Борис III.

[[nid:60421]]

Божидар Димитров заяви, че не вижда тенденция в поведението на Москва към нас, защото Русия не ни смята за солиден фактор, на който да нанася удари.

"Човек колкото и да бяга, политиката го преследва, тя го настига, прави му предложение, на което не може да откаже, и той се съгласява."

Така Димитров обясни бъдещите си занимания. Засега обаче ще пише мемоари и политически анализи.

"Колкото повече нападат Валери Симеонов, толкова повече българи ще гласуват за тях. Монтажите и демонтажите ги прави българският народ."

Това пък бе коментарът на Димитров за изявленията на ДПС, че ще демонтират правителството.

"ДПС, както и да го гледаш, е една етническа партия с няколко еничари. БСП, ако не вдигат шум, ще бъдат забравени. ДПС не може да вдига шум, защото дори първите им братовчеди са в местната власт. Тази опозиция е много изхабена", обобщи Димитров.

Според него Бойко Борисов "изобщо не се притеснява, подсмихва се, реже ленти, надзирава строежи".

 

Според Божидар Димитров опозицията в България не е достойна, трябва да се намери нова.

"Опозицията не е излишна, иначе няма да има демокрация. Трябва да се намери друга опозиция. Винаги може да се намери една нова партия. Погледнете как пръкват на Запад партиите от места, от които не очакваш", каза още Димитров.

Презз миналата седмица Димитров се пенсионира официално като шеф на НИМ. Той бе награден от министъра на културата Боиол Банов за принос развитието на българската култура.

Коментари

kate pate's picture
kate pate
kate pate4

:-)

Оооо, вие сте се объркали бе, КлубЗ. Според Дневник е казал "тиква без цици". , хахахахаха
10 стинки's picture
10 стинки
10 стинки

И сега цената на циците ще скочи

Трябват си цици за тая работа. С на дядо Божко циците малко могат да се мерят.
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Какви ли политически

анализи ще почне да ги къдри този откровен простак с цветущ език и претенции за "учен"? Сигурно ще са дълбоко обвързани с размера на циците на Ангела Меркел, но дребния фалос на кремълското джудже, как ще успее да го жабури - не знам.
 's picture

Бобо

чакарака професора

Този тюфлек с вид на шарпей и титулуващ се професор само като му видя гнусната муцуна и превключвам телевизора , едно време от трибуната на парламента се фукаше че на младини бил онанист , та от такива онанисти дежурни по рота във всяка медия сме на този хал

Простотията на "професор" Димитров

по нищо не се различава от простотията на форумния парцал, който обяснява как "рускините" били "долни". "Десни" хора, "десна" липса на възпитание.
 's picture

Бобо

Парцала Ватник

Гонзьо мама единствения парцал във форума си ти и май си единствения който нарича рускините долни , не си нито ляв нито десен , а обикновена Ватнишка плесен .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.