Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Господин Цацаров, нямате изобщо понятие какво е национален интерес и какво е защита на национален интерес. Толкова сте елементарен с повтарянето на мантрата на Пеевските медии. За Ваше сведение - питайте си хората от Библиотекарския институт, които са реалния център на ДС и които са Ви крепители. Това какво са си мислели, че правят от ДС с "агентурните си разработки", си е тяхна работа - важното е какво е станало, защото нито у нас, нито където и да е по света това не е било еднопосочна улица. Питайте "библиотекарските" си босове колко от хората, които са се опитвали да вербуват или измъкнат информация, са се съгласили да им сътрудничат. А това не става от само себе си. Става с работа, която и тогава и сега носи рискове. Хората са живи, макар и на пределна възраст, могат да свидетелстват.

Господин Цацаров - каня Ви по всяко време и на всяко избрано от Вас място, но в присъствието на медиите, да дискутираме темата "национални интереси" и как Вие и аз ги разбираме и защитаваме. Преди това обаче направете справка с книгите. Националният интерес се отъждествява с интереса не на институциите, а на гражданите - като данъкоплатци, като потребители и носители на граждански права и свободи.

Не е национален интерес да фалирате банка, не е национален интерес да обслужвате олигарси, не е национален интерес на практика да абдикирате от изпълнение на възложените Ви функции, като не преследвате престъпността и корупцията - която е друга форма на нейната закрила.

Ако не бях прав, нямаше обществената Ви подкрепа да е под 6 процента?

Не е национален интерес да защитавате интереси на чужда корпорация срещу български министър.

Този списък с това къде ни се разминават вижданията за национален интерес, вярвайте, е много дълъг. За това предлагам да го обсъдим пред публика. Бъдете спокоен, аз съм и оставам дипломат. Дължите не на мен, а на обществеността отговори защо криете съдържанието, разговорите и документа, който подписахте с главния прокурор Чайка, и се налага да разбираме от руската прокуратура, че български прокурори ще бъдат обучавани в Академията на РГП в занаята на защитата на човешките права и борбата с корупцията!?!!?

Бихте ли казали с колко главни прокурори от ЕС и НАТО сте постигнали подобна дълбочина на сътрудничество и разбирателство?

Срещали ли сте се генерал Решетников, например?

Тъй като тотално сте преминали в състояние на безнаказаност и самовлюбеност, като лансирате и неистини по мой адрес, и тъй като изобщо не ми пука от Вашата власт, защото сте "на конци", ще обсъдя с моите адвокати дали не е време да променя тоталния си отказ от завеждането на дела при дезинформация по мой адрес. Признавам, че хипотезата този път да Ви видя в съда предизвиква спонтанен интерес. Сигурен съм, че няма да напуснете своята зона на комфорт, включително медиен. Защото Ви е страх от публичен дебат. Истински страх. 

В руския език има една прекрасна поговорка: "Каждый понимает по мере своей испорченности". 

С Вас сме в различни лиги, включително по темата национален интерес и отдаденост към Отечеството. Тепърва ще го разбирате.

Горният текст е изпратен с молба за право на отговор до главния редактор на "24 часа".

...

Отговорът на Илиан Василев е по повод коментар на Сотир Цацаров по негов адрес. Пред "24 часа" главният прокурор казва за Василев:

"Когато човек живее от чужди грантове или е бил секретен сътрудник на бившата Държавна сигурност, той вече е продал душата си После, каквото и да стане - министър или посланик, си остава глашатай под наем. За такива хора националните интереси не значат нищо".

Коментарът е от фейсбук. Заглавието е на Клуб Z.

 

Коментари

От агент Сашо, с готовност и желание

сътрудничил на ДС, това "Питайте "библиотекарските" си босове, колко от хората, които са се опитвали да вербуват или измъкнат информация, са се съгласили да им сътрудничат. "" е адско лицемерие. Един водещ офицер неслучайно казвал на доносниците си "къса памет - чиста съвест".
 's picture

anelia mileva

Гонзо демонстрира въпиюща

Гонзо демонстрира въпиюща неосведоменост. Досиетата на лица на държавна служба отдавна са публикувани на сайта на КОМДОС. Дали това не е причината Гонзо да е така старателно анонимен; питам се също откъде знае какво е обичал да казва "един водещ офицер"
Ка Путин's picture
Ка Путин
КаПутин

Нагла и все по-смешна Цаца

Хахаха Цацата, от чиито цицки цоца цялата българска, че и бая руска, мафия говори за душата! Ще умра!... Това е още по-нагло и смешно от твърдението на шефа му, че Русия никога не е била агресор.

Сашо,

Муравей Радев ти каза за КТБ във Фактор: "Муравей Радев: Искров да каже защо иска да фалира КТБ" "Муравей Радев: Трябва да се посочат купувачите на цесиите в КТБ" "Втората стенограма за КТБ или как БСП отново „спаси“ бедните българи". И той е от ОДС. Но няма досие. И не плюе по Цацаров. Кой плюе по Цацаров - всички ДС-ари, които искат да ни въвлекат в избор между Певвски и Цв.Василев. Това е все едно да изберем чалгата на Моме Калино или чалгата на "Бай Хуй". Което е твоя чалга, Сашо. Също като ""Борисов не трябваше да поема ангажимент пред руснаците да махне Плевнелиев" нещо, което нито си доказал, нито ще докажеш. Щото си Сашо-11.
 's picture

smarf

Тролски социолог

Момчета, слабо, слабо! Днес няма хонорарче! И агнешки главички няма. Не сте заработили. Вие си пишете, но цацата смърдииииии. 2 % одобрение по последни неогласени проучвания. Сега се пазарят срещу колко , колко процента да го вдигнат ,защото с тези 2% си е направо смъртник. Хайде, темпо,темпо! Да живее Цацурко!
 's picture

смехурко

На неразбираем от цаци език

На неразбираем от цаци език сте написали обръщението си г-н Василев. Има много в него много изрази, от които една цаца може да се обиди, но не и да разбере!
Vesela Pasheva's picture
Vesela Pasheva
безпартийна

С огромно удоволствие бих

С огромно удоволствие бих следила един публичен дебат на Илиян Василев със Сотир Цацаров относно националния интерес. Не ме интересува, че Василев е бил вербуван от ДС. Той достатъчно добре е показал как разбира националния интерес. Сравнението на интелект с мазни общи приказки би било невероятно преживяване.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.