Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БНБ да прощава, но да не препраща топката за КТБ към политиците. Как може кредитни досиета за 3.5 милиарда лева просто "да изчезнат"?

Как се теглят над 100 милиона евро в брой и БНБ не разбира?

Как може да се поддържа доверие в банковата система, като отговорност за нея носела не институция, а един човек - подуправител?

Ще повтори ли някой аргументите отпреди 2 години, че не искаме да участваме в европейския банков надзор, защото нашите банки били много по-добре защитени?

Ще обясни ли някой мастит представител на българския бизнес, че националният капитал бил много отговорен, а дъщерните дружества на чужди фирми у нас изсмуквали държавата?

Кой обръща внимание на очевидно нереалните лихви по депозитите?

Кои са големите вложители в КТБ, които са си изтеглили парите в месеца, преди банката да затвори? 

Политиците - да стоят на страна. БНБ - да даде отговори на тези въпроси и да си свърши работата за осигуряване на средствата по депозити и разплащателни сметки на гражданите. Прокуратурата - да върне поне изнесените в брой пари и да вкара в затвора всички замесени в този грабеж.

Ключови думи

Коментари

стелт

Мога да си повторя отново и отново коментара под тази статия. Който мой коментар, някак си изчезна. Анихилира се. Ама свободен човек съм - ни ме мързи, ни ми пука. Калфин, без изобщо да ме прощаваш, но топката си е винаги в политиците. Защото вие, драги ми, определяте кой да бъде управител на БНБ и кой да бъде подуправител. През 2003 г. уволнихте уважаван експерт и почтен човек, като Светослав Гаврийски, и назначихте Иван Искров. Каква е била твоята роля в таз сделка, като икономически съветник на Гошко Първанов - ти си знаеш. Но 10 години по-късно Иван Искров предлага Цветан Гунев за подуправител и отговарящ за банковия надзор. Предлага го на НС. На това същото НС, в което два дни по-късно Орешарски предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Че в НС да не са се събрали от фен клубовете на брюкселското ръкоделие. нали са парче политици. Стига лъгахте хората.

А дано!Ама надали!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.