Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двама експерти се подписаха под заключение, че на Мерцедесите в Националната служба за охрана болтовете се развиват сами. На око го преценили.

Но по закон това се оказва достатъчно, за да даде основание на прокуратурата да не образува следствие, да не назначава реални експертизи, а просто да затвори случая.

Това, че в България се приема за предвидимо нормално кола на службата за охрана да е несигурна, а пазеният, който има публични врагове - да е застрашен, е смразяващо. Утре, когато нароченият бъде открит мъртъв, ще го изкарат лабилен, посегнал си сам, защото не е издържал на напрежението. И понеже се е отказал доброволно от държавна охрана, държавата ще обобщи, че сам си е виновен.

Това е страшно, по принцип. Не знам дали си давате сметка.

Един председател на върховно съдилище е подложен на всекидневен тормоз и унижение със съдействието на държавата, която очакваме да е правова. Да е ясно, че няма на кого да се оплачеш, ако държавата реши да ти "отвинти главата". И тук не става дума за това дали харесвате жертвата, а да си дадете сметка кой е жертва и кой насилник в тази ситуация.

Защото, ако председателят на ВКС няма право да живее нормално с различнатото си мнение, да ви е ясно, че никой не може! Честито лято!

...

Коментарът е от фейсбук профила на журналиста Миролюба Бенатова. Публикуваме го с нейно разрешение.

 

 

Коментари

Ма, Бенатице, ма, Циганолюбо,

Ма, Бенатице, ма, Циганолюбо, ма, я си затваряй човката, ма, топ-журнаГлистке! Оправи онези курволеси- мед.сестрите в Либия, хукна с болтовете по мерцедеците на Лозко Пе*ала да се занимаваш.... Помним КАТУНИЦА, няма прошка за тебе!
 's picture

tania kostowa

И неподаването на

декларацията за доходите ли се приема за "различно мнение"?

Така стоят нещата, уви.

Ами, честито лято и на Вас, г-жо Бенатова! Интересно е има ли друг случай в държавата със саморазвиващи се болтове или недозавити такива. Разбирам, че всичко е един много грозен спектакъл, но обществото няма нито сили, нито желание да прави каквото и да е. След като и протестите против Пеевски не доведоха до демонтиране на модела "Кой", битката ще е сериозна, люта и продължителна. Се ла ви.
 's picture

cos

cos

Бенатова няма място в този сайт, каквато и лицемерна позиция да заема.
 's picture

toti_1011

Не ми се спори...

Не ми се спори с ИДИОТИ,но се чувствам длъжен да защитя Миролюба! Всичко ,което е написала,е истина! Не знам вие тъпи ли сте,нагли ли сте или просто сте гадни по рождение?
 's picture

toti_1011

Не ми се спори...

Не ми се спори... Не ми се спори с ИДИОТИ,но се чувствам длъжен да защитя Миролюба! Всичко ,което е написала,е истина! Не знам вие тъпи ли сте,нагли ли сте или просто сте гадни по рождение? + 0 - 0 отговори Най Нови Четени Коментирани За тел. 112 трябват нови 50 млн. лв... След като навремето глътна 70 млн. Снайперист поразил боец на "Даеш" от 3540 метра Катарските авиолинии посягат към "Америкън еърлайнс" Путин започна зорко обследване на тръбите от „Турски поток“ Нека държавата не знае дали си купил кюфтета за вечеря Следвайте ни Още по темата Румяна Арнаудова. Снимка БГНЕС Румяна Арнаудова: При лош път може да изпаднат два-три болта 21/06/2017 Татяна Дончева: Винаги има една група, която да развива болтове 21/06/2017 Болтовете на мерцедеса били открити при тефтерчето на Златанов 20/06/2017 Още от категорията Нека държавата не знае дали си купил кюфтета за вечеря 23/06/2017 Кебапчетата - неизменна част от политагитацията. Снимка Веселин Боришев Основание за банков превод: кебапчета и оркестър 23/06/2017 Снимки Веселин Боришев Сидеров и ДПС - историята на една голяма любов 23/06/2017 Резерват за БКП-зомбита в Чиния 23/06/2017 Не се прави на ударен с Америка* 22/06/2017 Не ми се спори с ИДИОТИ,но се чувствам длъжен да защитя Миролюба! Всичко ,което е написала,е истина! Не знам вие тъпи ли сте,нагли ли сте или просто сте гадни по рождение?

Мълий, лешояТКата на българския журнализъм

Хероинята от боковата операция "Катуница". Вече и в десния ПИК :)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.