Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Барабанистът и съосновател на „Металика“ Ларс Улрих е награден с датския рицарски орден "Данеброг", научаваме от официалния профил на рокгрупата в инстаграм.

„Това наистина ли означава, че сега трябва да се обръщаме към него със сър Ларс? Поздравления за Ларс, тъй като снощи бе посветен в рицарство от датския принц Фредерик. Не е зле за сополив хлапак от Гентофте!“, пише към снимка на принц Фредерик и Ларс Улрих, с ордена на ревера.

„Това наистина ли означава, че сега трябва да се обръщаме към него със сър Ларс?“

53-годишният музикант, роден в датския град Гентофте, но съвсем млад заминал за САЩ, е награден от името на кралица Маргрете II за принос в музиката.

Орденът "Данеброг", учреден в Дания през 1671 г., е второто по значимост рицарско отличие в страната.

„Металика“ е основана през 1981 г. от Улрих и китариста и вокалист Джеймс Хетфийлд. В дискографията си групата има 10 студийни албума, продадени в над 130 милиона копия.

"Площад Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.