Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският президент Доналд Тръмзп изненадващо се изтърси на сватба в собствения си Национален голф клуб "Тръмп", предаде Си Ен Ен.

Президентът се появи в 22,30 ч., в разгара на купона по случай венчавката на Кристен Пятковски и Тъкър Гладхил. Клубът се намира в нюйоркското предградие Бедминстър, щата Ню Джърси.

Младоженците и техните гости дори не подозирали, че Тръмп е прекарал уикенда в клуба си. Внезапно в салона влезли агенти на Сикрет сървис. Те трябвало да разчистят пътя на президента и да гарантират, че сватбарите няма да се доближат до него.

Щом се появил, Тръмп попитал за имената на младоженците и се снимал с тях за спомен. След това той се подписал на няколко шапки с неговия лозунг "Да направим Америка отново велика" и ги подарил на гостите. Някои от тях приветствали държавния глава с викове: "Ю Ес Ей!"

Белият дом обикновено пази мълчание за дейността на Тръмп през уикенда. Журналистите, които нямат достъп до голф клуба в Бедминстър, научили за случката, след като снимки и клипове от нея започнали да се разпространяват в социалните мрежи.

Тръмп организирал в клуба в неделя вечер набиране на средства за конгресмена републиканец Том Макартър от Ню Джърси.

Същевременно в Белия дом се настаниха двама нови наематели - първата дама Мелания Тръмп и синът й Барън, предаде АФП. Двамата се присъединиха към президента 5 месеца след встъпването му в длъжност.

Словенката Мелания остана в Ню Йорк, докато 11-годишният Барън завърши своя CM2 - еквивалент на нашия пети клас. В новата история на САЩ няма случай първа дама да остави съпруга си сам да обитава Белия дом.

Във Вашингтон Барън Тръмп ще продължи образованието си в частното епископално училище „Сейнт Ендрюс”.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.