Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На създателя на разтърсилия света WikiLeaks Джулиан Асанж явно му доскуча от статута на страшен разобличител и реши да се пробва в модния бизнес, твърдят едновременно няколко авторитетни британски издания. И това съвсем не е шега. 

Г-н Асанж отново ходи по острието на бръснача: да засегнеш честта и интересите на редица велики държави е опасно начинание. Но да посегнеш на хляба на супермоделите - това го може само абсолютно безстрашен човек, хвалят го и руски сайтове. Журналистът, издирван от не едно и две разузнавания, обвиняем не само за куп антидържавни престъпления, но и за прегрешения от сексуален характер, ще вземе участие в дефилето на новата колекция на моделиера Бен Уестууд - син на блестящата британска дизайнерка Вивиан Уестууд.

Шоуто с участието на основателя на WikiLeaks е определено за септември и ще се състои в рамките на Седмицата на модата в Лондон. Отчитайки обаче особеното положение на своя "топмодел", Бенджамин Уестууд е решил да направи дефилето на територията на тамошното посолство на Еквадор. Именнов това посолство Асанж се крие от британските власти, които от няколко години са обещали да го доставят на прокурорите и съдиите в Швеция. Самият Уестууд твърди, че модното мероприятие с участието на недолюбвания от много правителства австралийски журналист, ще бъде своеобразен протестен хепънинг срещу несправедливите нападки към Джулиан Асанж.
 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.