Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тай - синът на Роб Трухильо от "Металика", буквално раздруса света на хеви метъла... Но този път не с 4-те жици на баса, с които явно се справя виртуозно, а с новина.

Въпреки крехката си възраст, момчето ще замести Фийлди от  Korn в предстоящата латиноамериканска част от турнето на бандата.

Реджиналд Арвизу - Фийлди ще отсъства от предстоящата серия концерти в Южна Америка, но Korn са намерили повече от интересен заместник. Тай има собствена банда, с която вече е свирил на големи фестивали, а през миналата година прочутият му баща излезе с неговата The Helmets на феста The BottleRock в Калифорния.

Korn обявиха новината на страницата си във фейсбук. Групата обясни, че Фийлди няма да може да се присъедини към турнето заради „непредвидени обстоятелства“.

„Бяхме разочаровани, че Фийлди няма да може да се присъедини, но пък развълнувани да направим няколко концерта с млад музикант, какъвто е Тай. Очакваме нашия брат Фийлди обратно при завръщането ни в САЩ през май.“

Ето и концертите, на които Тай Трухильо ще свири с Korn, обобщени от zrock.bg:

17 април – Богота, Колумбия

19 април – Сао Пауло, Бразилия

21 април – Куритиба, Бразилия

23 април – Порто Алегре, Бразилия

25 април – Патернал, Аржентина

27 април – Сантяго, Чили

29 април – Лима, Перу

И за финал - едно парче на The Helmets.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.